| |
Gfs güncellemeside akşamdan bir tık iyi
Azor biraz daha güçlenirse tamamdır ![]() Gfs gene direniyor 23 gelmeyebilir ![]() Hadi topla gel istikamet anadolu ![]() Ya ben eminbey oldum yaİyice yaklaştı ![]() ![]() Ve kar başladı lapa lapa yağıyor ![]() Bu ne yaa biraz doğulasa
O mor top Marmara'ya inecek sıkıntı yok
orada bloklanıp eriyene kadar dönüp duracak. Çok önce teyit edildi. sizler bir kaç güncelleme daha bekleyeceksiniz. İyi geceler..
Serkan bey çok emin gözüküyorsunuz eğer dediğiniz gibi olursa efsane olur bu. Bu kadar senedir amatör olarak model takip ediyorum ama kuzeyimizde böyle dehşet soğuklar hiç görmedim resmen kutup iniyor bu sistem bir yere çok fena patlayacak tarihi soğuklar görülecek gibi bir yerler için
(02-17-2018, 01:57 AM)merdoo93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey çok emin gözüküyorsunuz eğer dediğiniz gibi olursa efsane olur bu. Bu kadar senedir amatör olarak model takip ediyorum ama kuzeyimizde böyle dehşet soğuklar hiç görmedim resmen kutup iniyor bu sistem bir yere çok fena patlayacak tarihi soğuklar görülecek gibi bir yerler için Bize inecek sevgili kardeşim Efsaneyi de tarihi soğukları da biz göreceğiz. No problem. (Balkanlar'da dahil buna)
Ağzınızdan bal damlıyor valla serkanbey ne diyim inşallah olur. Bu rezil geçen kışı unutturur. Kuzeyimiz ve orta avrupa tamamen morardı akdeniz veya giritte bir siklon patlasaydı o morlular çok rahat İstanbula inerdi sanırım modeller siklonu kestiremiyor tüm modeller o dehşet soğuklarda mutabıklar. Eğer bu efsaneyi kaçırırsak 1 hafta ağıt yakarız artık.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |

Ya ben eminbey oldum ya