Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ne demiştik 28 i dedik gelicek Allahın izniyle Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, sahinok

(Son Düzenleme: 11-17-2018, 01:53 AM, Düzenleyen: sahinok.)

Şunun güzelliğine bakar mısınız. Ocakta zor görüyoruz bunları. Sabah modelinde bu değişecek Sad

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, Ömer18

Modellerin 192 sonrasina bakmamak lazim

resim

Serkan abi sana bir soru var...
SUDAN ADAM

(11-17-2018, 09:54 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Serkan abi sana bir soru var...

Aralığın ilk haftası içinde.

(11-17-2018, 11:10 AM)Xman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modeller fena traşa bağlamış.cop olmuş bitmis ay sonu ecm çok kötü sanki bahar geliyor

dostum buradaki kar sevdalılarının moralini bozup felaket tellallığı yapmak mutlu mu ediyor seni?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 11-17-2018, 11:22 AM, Düzenleyen: Trakia.)

Modeller çöp diyorsunuz da hava ısınmıyor arkadaşlar sıcaklıklar 10 derece civarında seyredecek.

Ay sonu neler olur bilemem daha 10 gün var 40 takla atar ama kesin olan sıcaklıklar geçen yılki gibi yüksek seyretmeyecek bu sene bu da soğuk sistem alma ihtimalini kuvvetlendiriyor

Benim bu seneye dair umutlanmamdaki en büyük neden sıcaklık dengesi soğuktan yana olmasıdır.Ay sonu olmasa bile bu sene en az 2-3 ciddi kar yağışlı sistem olacaktır yeterki sıcaklık düşüş eğilimli olsun
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, KardanadamEmin

Arkadaşlar, lütfen şu konuya bir açıklık getirelim, günlerdir veriler soğuk çıktılar verdiğinde sesleri çıkmayanlar, nedense bir veya birkaç model bozduğunda lapin gibi atlayıp günlerce efor, emek sarfederek konuyu biryerlere getirmeye çalışan bizlerin tahminlerini bir çırpıda çöpe atıp, sanki asıl beklenen ılık havalarmış gibi sevinç naraları atanlar yüzünden malum sitenin karakterini taşıyan tutumlardan vazgeçilmeli. Burası gerçekten KAR sevdalılarının birarada olduğu, ılık ve sıcak kelimelerine alerjisi olan bizlerin mekanıdır. Bu ve buna benzer yorumlar ancak malum sitenin içinde tahmincileri alaşağı etmek için özellikle modeller bozsada tahmincilerle alay edip, küçük düşürerek, biz demedikmi diye böbürlenmeye çalışan, KAR sevdasıyla, uzaktan, yakından alakası olmayan amaçları malum insanların yaptığı eksik enerjili yorumları bu nadide mekanda yaparak buranında huzurunu bozmayalım, bozanada gerekli cevapları verelim arkadaşlar..Saygılar.

Karayolları daha önce hiç “dikkat! gizli buzlanma riski!” tabelası koymadığı yerlere bu yıl tabela koymuş. Karayolları bile çok sert bir kış olacağını kabullenmiş Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Bana kurumlarımızın kamuouuna paylasmadiklari ancak bazı meteorolojik bilgilere ulaştıkları izlenimini veriyor arkadaş katılıyorum 2008 de sakaryadaydim..o sene serdivan tarafına yakın bir bölgede karla mücadele birimi diye bir yer kurmuşlardır önüne dozerler filan yerlestrmislerdi..Hakikaten o sene Sakarya tarihinin en yüksek kar kalınlığına ulaşmıştı..mgm in sitesinde kayıtlı. Ben kamuoyuyla paylasmadiklari bazı meteorolojik ön bilgilere ulaştıkları kanaatindeyim.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, 78 Ziyaretçi