Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 05-31-2025, 07:01 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(05-31-2025, 01:53 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-28-2025, 03:46 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HAZİRAN 12 sine yine SİBİRYA SOĞUKLARI GELEEO..( ülkenin yüksek kesimlerine KAR sürprizi bile olabilir)Evet Haziran ayından bahsediyorum..YOK artık diyenleri duyar gibiyim..Yazlıkçılara kötü haber..Vade uzun değişim olabilir,fakat bugünkü modellerdeki güncellemeler böyle söylüyor.. Smile eye Big Grin Spiteful thumbsup 

@snowserkan  bey son bilgiler için tesekkürler elinize emeginize sağlık Emin beyin dediği ayın 12 sinde gelmesi beklenen sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir

Arife günü ve bayramda sıcaklık 30 derecenin üstüne çıkıyor 32 - 33 leri görebiliriz

Merhaba Ahmet bey, 

Emin dostumun paylaştığı görsel Anomali verisi olduğu için sadece farkı anlayabiliyoruz.
Orada gördüğümüz morluklar normallerden farkı gösterdiği için 850 hpa gibi değerlendiremiyiz.

Haziran ayının 10-12'si gibi Kuzeyden kopan bir kopuk alçak var modellere yansıyor.
Güneyden kuzeye yükselen YB Alanı Kuzeydeki soğuğu keserek güneye bloke ediyor.

Eğer rotası üzerimize olursa güzel yağışlar alırız.

resim

Öncesinde  6 Haziran gibi yağış ihtimalide mevcut.
Modeller göstermese de o tarihte yağış ihtimali kuvvetli.

resim

resim

Çok tesekkürler@snowserkan bey çok güzel açıklamışsınız
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(Son Düzenleme: 06-01-2025, 10:59 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı sabahlar, mutlu pazarlar olsun..Evet arkadaşlar daha önce bahsettiğim 12 Haziran'da soğuk bir atak alabileceğimizin görselleri bu sabah yeniden modellere geldi..13 Haziran modelinde bir cisim üzerimize yaklaşıyor.. eye  Big Grin Haziran'dan beklenmeyen bir atak olsada biz takibe aldık..Herne kadar Afrika baskısı olacaksada yinede izliyoruz.Gelirse hem soğuklar, hemde bol yağışlar göreceğiz..Hadi hayırlısı.. Smile  thumbsup 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, snow41, Snowsedat

(Son Düzenleme: 06-01-2025, 11:00 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, snow41, Snowsedat

@snowserkan beyin ayın 6 sında yağış ihtimali yuksek dediği günü hava durumlarında halen yağışı görmemiş zaten Serkan beyde şu an görünmüyor ama 6 sında yağış var demişti
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Bayramda yurtta yağış beklenmiyor
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(Son Düzenleme: 06-04-2025, 04:43 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Son güncellemelere göre bayram sıcak ve birazda kurak, yağışsız bir ortamda geçecek gibi duruyor..Ancak bu ayın 10,11 inden sonra serin ve yağışlı bir hava dalgası yaklaşıyor..Daha önceleride bu ayın 12 ve 13 ünde soğuk-serin havaların yine bizlerle olacağından birkaç kez bahsetmiştim.. thumbsup Bu gelecek serin günlerin değeri bilinmeli, zira sonrasında yaz değerleri Basra sıcaklarına maruz kalınacağı görülüyor..Takibe devam ediyoruz.. eye 
resim

resim

resim

Emin misin Emin kardan adam eriycek ilk kez sıcak gelecek dedi...
  Beğenenler:
  • adakar

(06-05-2025, 12:51 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin misin Emin kardan adam eriycek ilk kez sıcak gelecek dedi...

Eriyeceğim kadar eridim bugünlerde..Yaz sıcakları geldi..Bilirsinki ben yazı ve sıcakları hiç sevmem.. Smile Yazın tahmin yapmak bana göre değil..Maksat dostlar alışverişte görsün.. eye  Big Grin
  Beğenenler:
  • adakar, BABA, Burak1980, Snowsedat, Snowselo

11 12 yağış ufukta gözüktü hafif serinleme aşırı sıcak yok ufukta inşallah böyle gider.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, BABA, KardanadamEmin, snowmanadnan, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 23 Ziyaretçi