Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 12:09 AM, Düzenleyen: AZOR.)

İstanbul'da kar yağışının en net saati gece 4 -6 arası
Ayrıca öğlen 12 kadar yer yer şehrin muhtelif yerlerinde devam edecek.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, kral, Snowsedat, yarim

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 12:14 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Şu sıralar kuvvetli güney rüzgarı yön değiştirdi şiddetli karayel fırtınası başladı ve sistem giriş yaptı, yağış kuvvetli sağanak şeklinde, soğuma başladı..Hadi hayırlısı..Bundan sonrası beklemeye geçiyoruz..Gol haberlerine odaklanıyoruz..Haydi İstanbul...Cam kenarı nöbetleri başlasın.. Smile  thumbsup

@KardanadamEmin sizi tebrik ediyorum. Nisan ayında çeke çeke kar yağışını getirdiniz. ?

(04-11-2025, 12:17 AM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin sizi tebrik ediyorum. Nisan ayında çeke çeke kar yağışını getirdiniz. ?

Çok teşekkürler değerli görüşleriniz için..Ben bu KAR havalarından çok mutluyum.. Biliyorumki sizlerde mutlusunuz,bu bana yetiyor...Bu arada Maltepe Zümrütevler 'de çok şiddetli bir karayel fırtınası sürüyor, böyle giderse KAR tahminlerimden dahada erken başlayabilir... thumbsup Hadi hayırlısı..
  Beğenenler:
  • Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat, yarim

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 12:36 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Değerli örümceğim Tarantula...Senin oralar Bugece ve yarın kopacak, yıkılacak. Bartın, Düzce, Zonguldak ve Bolu'da hayat felç olabilir.Çok şanslısın bea.. Smile  thumbsup İSTANBUL ÜZERİNDEKİ ATMOSFER ŞU DAKİKALARDA TEK KELİMEYLE HIZLI ve ÖFKELİ...
  Beğenenler:
  • Çilingozlu, Emreitsa

Şu dakikalarda kimler uyumuyor ve cam kenarlarında? Bir ses verin bea..Bugece sadece benmi nöbetteyim? Belki inanmayacaksınız ama, şu bir gerçekki burada Zümrütevler 'de soğuma öyle güçlü olduki, heran gol haberi benden sizlere gelebilir..Direğe dikkatle bakmakdan gözlerim şaşı oldu..Sanki birşeyler şiddetli yağış arasında beyazlık uçuşuyor gibi..Adım gibi emin olunca videoda çekip atacağım.. Hadi hayırlısı diyelim.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup

uyanığız cephe geçmeden kar almak için burdayız deke kalmadan bi gol için burdayız
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 01:08 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS GECE GÜNCELLEMESİ.. YAĞIŞ VE MODEL.. thumbsup 
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Şu sistem 300 km batılasaydı heralde yüzyılın Nisan karını görecektik 
resim

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 02:13 AM, Düzenleyen: AZOR.)

İlk kar taneleri  ates
İstanbul'da bir yer??????  Big Grin

https://x.com/BeyCohen/status/1910444891...zMKHQ&s=19

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 26 Ziyaretçi