|
Şu sıralar kuvvetli güney rüzgarı yön değiştirdi şiddetli karayel fırtınası başladı ve sistem giriş yaptı, yağış kuvvetli sağanak şeklinde, soğuma başladı..Hadi hayırlısı..Bundan sonrası beklemeye geçiyoruz..Gol haberlerine odaklanıyoruz..Haydi İstanbul...Cam kenarı nöbetleri başlasın..
![]() ![]()
@KardanadamEmin sizi tebrik ediyorum. Nisan ayında çeke çeke kar yağışını getirdiniz. ?
(04-11-2025, 12:17 AM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin sizi tebrik ediyorum. Nisan ayında çeke çeke kar yağışını getirdiniz. ? Çok teşekkürler değerli görüşleriniz için..Ben bu KAR havalarından çok mutluyum.. Biliyorumki sizlerde mutlusunuz,bu bana yetiyor...Bu arada Maltepe Zümrütevler 'de çok şiddetli bir karayel fırtınası sürüyor, böyle giderse KAR tahminlerimden dahada erken başlayabilir... ![]()
Değerli örümceğim Tarantula...Senin oralar Bugece ve yarın kopacak, yıkılacak. Bartın, Düzce, Zonguldak ve Bolu'da hayat felç olabilir.Çok şanslısın bea..
![]() ![]()
Şu dakikalarda kimler uyumuyor ve cam kenarlarında? Bir ses verin bea..Bugece sadece benmi nöbetteyim? Belki inanmayacaksınız ama, şu bir gerçekki burada Zümrütevler 'de soğuma öyle güçlü olduki, heran gol haberi benden sizlere gelebilir..Direğe dikkatle bakmakdan gözlerim şaşı oldu..Sanki birşeyler şiddetli yağış arasında beyazlık uçuşuyor gibi..Adım gibi emin olunca videoda çekip atacağım.. Hadi hayırlısı diyelim..
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, kral, Snowsedat, Snowselo
uyanığız cephe geçmeden kar almak için burdayız deke kalmadan bi gol için burdayız
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat |
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 26 Ziyaretçi |