| |
[/url]Mgm de çarsambadan itibaren marmaranın doğusuna kocaeliye kky ikonları koymuş sanırım onlar gün yaklastıkca kar ikonuna dönecektir diyorum sanki ocak ayından bir tablo
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Mertoni, snow41, Snowsedat, snowserkan
Sistem cepte dünkü güncellemeye göre yağış kaybı yaşadık bu öğlen en önemli sebeblerinden biri Ege nın çalışmaması sistem biraz daha batılarsa Mart ayı için muhteşem ötesi hava olayları var pazartesi son şeklini alır
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, snowserkan
Arkadaşlar bugünkü son analizler tüm veriler artık mutabık..Beklediğimiz 17-21 Mart sistemi yağışıyla,poyraz fırtınasıyla, ani 22, hatta yaklaşık 30 derecelik bir sıcaklık düşüşüyle bu aya damga vuracak gelişmeler göreceğiz.. Cumartesi ve pazar günlerini çok iyi değerlendirin, gezin, tozun, kırlara gidin, bol bol güneşlenin,yapın bişeyler işte..Herşeyide devletten beklemeyin ve bu güzel yaz günlerinin tadını çıkarın..Sonrasında attan düşmüş gibi olup, soğukdan sığınılacak kuytu, köşe arayacaksınız..Hastanaler yine influenza nedeniyle dolup taşabilir..
Çarşambadan cumartesi akşamına kadar KAR-POYRAZ FIRTINASI, ve soğuklarla başbaşasınız..Doğalgazlar yine tamgaz devam.. Bakın AO- NAO- MJO ve modeller neler gösteriyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [url=https://ibb.co/xqvGwCnD] ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, mehmet karsever, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan,
KARdan ADAM gibi ADAM Emin alkışlar sana gelsin bu sistemi Allah'ın izniyle yılmadı arkasında durdu ve artık sistem yolaç ıktı geliyor önce çöl devesi ardından kutup ayısı geliyor bu sistem öncesi aşırı sıcak sornası aşırı soğuk gerçekten bir an kendimi ABD'de yaşıyor sandım bir anda 25 30 derecelik sıcaklıklar yazdan direkt karakışa geçiş modellerin öngördüğünden fazlası olacak muhtemelen o kadar sıcaktan sonra gelecek olan aşırı soğuk hava ekstrem hava olaylarına yol açacak gibi oraj ve ardından ani soğuma dolu yıldırım kar fırtına ne ararsan var. 500 hpa da maşallah daha ne olsun MGM bile İZmire 3 derece demiş Serkan bey dostuma da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim
(03-14-2025, 08:13 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KARdan ADAM gibi ADAM Emin alkışlar sana gelsin bu sistemi Allah'ın izniyle yılmadı arkasında durdu ve artık sistem yolaç ıktı geliyor önce çöl devesi ardından kutup ayısı geliyor bu sistem öncesi aşırı sıcak sornası aşırı soğuk gerçekten bir an kendimi ABD'de yaşıyor sandım bir anda 25 30 derecelik sıcaklıklar yazdan direkt karakışa geçiş modellerin öngördüğünden fazlası olacak muhtemelen o kadar sıcaktan sonra gelecek olan aşırı soğuk hava ekstrem hava olaylarına yol açacak gibi oraj ve ardından ani soğuma dolu yıldırım kar fırtına ne ararsan var. 500 hpa da maşallah daha ne olsun MGM bile İZmire 3 derece demiş Serkan bey dostuma da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Değerli görüşlerin için teşekkürler örümceğim..
kara gömülcem inşallah bu sefer de bakalım güzel günler yakın meşaleleri yakın
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 43 Ziyaretçi |

[/url]

Bakın AO- NAO- MJO ve modeller neler gösteriyor..