Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 03-13-2025, 12:49 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Evvettt arkadaşlar bu sezonun en güzel diyagramı desek yeridir..Aslında ilkbahara başlangıç ayı olarak adlandırılan bu döneme böyle bir diyagram pek inanılacak gibi durmasada en kuvvetli sistemler geçmişte yine bu ayda yaşanmışlığı vardır..Geçmişlerde büyüklerimiz boşuna dememişler MART KAPIDAN BAKTIRIR,KAZMA, KÜREK YAKTIRIR... thumbsup Bu kez MART baktıracak kapı,baca, dam, balkon bırakmayacak gibi duruyor.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup Bu beklenen sistemi neredeyse herkesin son sistemden sonra artık kış bitti dediği günlerin başında ve en umutsuz günlerinde takibe almıştım ve herkeslerden önce kendimi inandırmıştım..Sebebine gelirsek, Mart ayı içinde her türlü hava olayını bünyesinde barındıran bir ay olduğunu yıllardır çeşitli şekillerde deneyimlemişliğim vardır..Aynı zamanda Mart ayı içinde henüz taşlar yerine oturmamışken böylesi ani sıcaklık yükselmesi durumu benim geçmişteki tecrübelerimide baz alarak bu işin içinde bir iş var prensibinden yola çıkıp, başladım inceden ve sıkı bir şekilde bu sistemi takip etmeye..Sistem bir görünüyor, bir yokoluyordu,işte dedim bu tam benlik bir takipdi ve bunu her türlü olumsuzluğa karşı yine peşini bırakmadım..Bu kadar ısı yükselmesi normal olamazdı..Şunu çok iyi biliyorumki atmosferde etkiye, tepki prensibi vardı.. Böylesi bir çıkışın, fazlasıyla bir inişi olmalıydı..Bu takibi yaparken bilimsel olarak Stratosferi yine biraz gecikmişte olsa büyük bir ısınma gösterdiğini farkettim ve işte bu iş şimdi tamam deyip, kulaklarımı herkese kapatıp aldım sazı elime..Beni bilenler bilir,modellere göre bukalemun gibi, fırıldak gibi Tahminlerimde dönen biri asla olmadım ve olmamda.Bir sistemi benimsediysem onun takibini asla bırakmam, yani anlayacağınız yanar, döner bir tahmin anlayışım yoktur.. thumbsup Her türlü tahminimin hep arkasında durmuşumdur..DİYAGRAM ATEŞ ETMİYOR, RESMEN BOMBALIYOR.. Smile 
resim

Sistemde yok yok blokajda tamam  yağışı biraz daha artırabilirsek süper olacak -42 tepemizde
resim

Son yılların en şiddetli hava sıcaklığı düşüşüne şahit olacağız 
resim

BASIN VE MEDYADA BUGÜNKÜ HABERLERDEN BAŞLIKLAR..

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-13-2025, 03:42 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(03-12-2025, 06:49 PM)Snowselo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bir sistem emaresi olsa Serkan bey bu kadar sezsiz kalirmiydi??

Merhaba,
Aslında 12-13 Mart'tan itibaren sistemin olgunlaştığını söylemiştim. Ancak sistem takibini Yakalandığım influenza virüsünden dolayı yapamadık maalesef. uzgun

Sistem yolda sıkıntı yok. İstanbul yine KAR tanelerini görecek. Fakat yolları kapayacak, Her yeri felç edebilecek bir sistem değil.
Bu zamanda bunu da görmek güzel olacak. ALLAH'a ne kadar şükür etsek azdır.

(03-12-2025, 08:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar GFS akşam güncellemesi sabah ve öğle sıcak senaryolardan sonra yine beklemekte olduğumuz sistemi verdi..Bu gel-gitler bu işin doğasında var.. thumbsup Birde Serkan KARdeşim uzun bir süredir görünmüyor,sistem var veya yok yinede yazardı, umarım bir sıkıntı yada sağlık rahatsızlığı yoktur..Herhangi bir rahatsızlık sözkonusuysa ( inşaALLAH böyle bir durum yoktur) şimdiden geçmiş olsun dileklerimi  iletirim..

Sağol Varol kıymetli dostum.
Ben olmasamda bu sitede sizlerin varlığını bilmek beni rahatlatıyor.

Bu arada Ay sonunda yeni bir sistem var.
Ne kadar etkili olur bakacağız ona.

(03-13-2025, 03:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-12-2025, 06:49 PM)Snowselo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bir sistem emaresi olsa Serkan bey bu kadar sezsiz kalirmiydi??

Merhaba,
Aslında 12-13 Mart'tan itibaren sistemin olgunlaştığını söylemiştim. Ancak sistem takibini Yakalandığım influenza virüsünden dolayı yapamadık maalesef. uzgun

Sistem yolda sıkıntı yok. İstanbul yine KAR tanelerini görecek. Fakat yolları kapayacak, Her yeri felç edebilecek bir sistem değil.
Bu zamanda bunu da görmek güzel olacak. ALLAH'a ne kadar şükür etsek azdır.

(03-12-2025, 08:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar GFS akşam güncellemesi sabah ve öğle sıcak senaryolardan sonra yine beklemekte olduğumuz sistemi verdi..Bu gel-gitler bu işin doğasında var.. thumbsup Birde Serkan KARdeşim uzun bir süredir görünmüyor,sistem var veya yok yinede yazardı, umarım bir sıkıntı yada sağlık rahatsızlığı yoktur..Herhangi bir rahatsızlık sözkonusuysa ( inşaALLAH böyle bir durum yoktur) şimdiden geçmiş olsun dileklerimi  iletirim..

Sağol Varol kıymetli dostum.
Ben olmasamda bu sitede sizlerin varlığını bilmek beni rahatlatıyor.

Bu arada Ay sonunda yeni bir sistem var.
Ne kadar etkili olur bakacağız ona.

Serkan hocam çok geçmiş olsun..

(03-13-2025, 03:54 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ediyorum Sedat.
Sizlerde dikkat edin sağlığınıza.. thumbsup

Serkan KARdeşim, uzun süredir yazmamandan anlamıştım, ters giden birşeyler olduğunu fakat ne olduğunu bilemesemde azçok tahmin ettim bir hastalık olabilirdi diye öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim, şimdi durumu senden öğrendim ve tekrar geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin KARdeşim..Bu ara herkes kendine dikkat etmeli,hem salgın var, hemde içinde bulunduğumuz günler bir sıcak, bir soğuk olacakki tamda hastalık havası . uzgun

Geçmiş olsun Serkan Üstad.
Ramazan-ı Şerifin hürmetine rabbim şifa bekleyen her kuluna şafi sıfatıyla şifa versin.

(Son Düzenleme: 03-13-2025, 04:28 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu diyagram daha çok iş yapar ve parayı alır.. Smile  thumbsup Bana bunlarla gelsinler..MaşaALLAH.. thumbsup 
resim

Allah şifa versin serkan bey
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, fanatik, Kartutgun, realshadow, zemherir, 21 Ziyaretçi