|
Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim ayortasından sonra beklediğimiz STRATOSFER ISINMASI var diye..Bu durum kutup girdabını bölecek ve açılan kapıdan mevsime göre SOĞUK HAVA DALGASI kaçakları olacak..Değişik bir 2025 KIŞ ı yaşıyoruz..Öncelikle önümüzdeki hafta kuvvetli bir ısınma olacak ve herkes birkez daha bahar, yaz moduna girecek..Ancak bu normal bir ısınma olmayacak, buna kimse aldanmasın. Sıcak bir evrenin karşılığı olacak ve akabinde Nisan ortalarına kadar soğuk bir periyoda gireceğiz..Bu süreçte farklı kuvvetlerde birkaç soğuk ataklar alacağız..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, perga, snow41, Snowsedat
Ekstrem hava olayları devam ediyor cumartesi günü İstanbul 31 dereceden pazar günü 12 derecelere düşecek
Cumartesi ![]() Pazar ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, snow41, Snowsedat
MART ayının ilk yarısı çöl havası ikinci yarısı soğuk ve yüksek kesimlerde karlı soğuk havalı geçecek gibi. Emin dostumu tebrik ediyorum ben çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum hergün yorumları Emin de olmasa site tatile çıkmış gibi Azor da ara ara yazıyor. Serkan patron ortalarda yok merak ettim inşallah iyidir.
Arkadaşlar bu akşamki ECMWF modellerinde beklentilerime uygun yeni veriler aldık..Gelişmeler iyi yönde ilerliyor..Ne diyoduk? Martın ilk yarısında yaz değerleri, ikinci yarısında KIŞ değerlerini göreceğiz..Ekstrem hava olaylarının yaşanabileceği bir ay içindeyiz..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat, Yıldızı
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat
Ani sıcaklık düşüşleri orajları tetikleyecek gibi duruyor. Bakalım neler olacak önümüzdeki hafta sıcaklıklar düşecek kademeli de olsa. Öncesi sağlam yaz değerleri olacak akabinde sağlam düşüşler olacak ki öyle bir süre çok sıcak havalar olmayacak erken öten horoz misali mart kendini haziran sandı bu kadar aşırı sıcak normal değil çünkü mart kedileri bu durumdan pek hoşlanmayacak gibi
![]()
(03-11-2025, 12:09 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ani sıcaklık düşüşleri orajları tetikleyecek gibi duruyor. Bakalım neler olacak önümüzdeki hafta sıcaklıklar düşecek kademeli de olsa. Öncesi sağlam yaz değerleri olacak akabinde sağlam düşüşler olacak ki öyle bir süre çok sıcak havalar olmayacak erken öten horoz misali mart kendini haziran sandı bu kadar aşırı sıcak normal değil çünkü mart kedileri bu durumdan pek hoşlanmayacak gibi Değerli KARdeşim,tahmin ve tesbitlerinin altına tam ve net olarak imzamı atarım.. ![]() |
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 29 Ziyaretçi |