|
Şu işaretlediğim bölgede bir sıkıntı var arkadaş ya. Ben bu tarz sistemleri hiç sevmiyorum. Sabah kalktım sadece araç üstlerinde ince kar var. Yerler buz soğuk var ama yağış alamıyoruz.@Hasan_iSTANBUL
abinin mahallesi bana arabayla en fazla 5 dk, oraya 20cm kar yağıyor burada güneş var. Ben bu sistem defterini perşembe gününden beri bekleyipde daha bişey göremediğim için kapattım. Bu saatten sonra yağmasada olur. Güzel kar alan yerler oldu tahmincilerimizi tebrik ederim. Bizim çektiğimiz de Şans ne diyelim ![]() Millet kardanadam yapıyor, biz kartopu yapacak kar bulamıyoruz ![]()
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Dervis, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Primavera, Serham79, snow41, Snowsedat
Günaydın, gece çok güzel geçti. İstambul Çekmeköy / taşdelen bölgesindeyim. araç üstü tekrar vi 10 cm oldu, temizledikçe doluyor ? Akiam ve gece herkes dışardaydı. sabahta. Şuan piknik güneşi var. Uygulamalardan baktığımda kar görünmüyor bu gün bu bölgede. Sistem bizim için bitti diyebilir miyiz? Üstadlar cevaplarsa sevinirim.
@Ftherdem kardeşim aradaki fark rakım farkı senin orası deniz seviyesi sayılabilir benim bulunduğum yer 110 MT ben en tepedeyim buraya o yüzden Karlıtepe demişler ki dünkü arkadaş oda aynısını söyledi ben Sarıgöl deyim sende 5 dk mesafede ne fark var diye yine rakım farkı var ben Sarıgöl tarafına kuş bakışı bakıyorum mesele, bunu bazen göz ile anlamak zor gelir insana, bir fark yok dersin senin oradan baktığında çok az fark gelir gözüne fakat ben bunu buraya taşındığımdan beri 18 yıldır yaşıyorum bulunduğum sokağın rüzgarı kesmeden tam kuzey cepheye bakıyor olması rakımın yüksek olması böyle sistemlerde çok acayip fark ettiriyor.
(02-22-2025, 09:36 AM)karyagar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın, gece çok güzel geçti. İstanbul Çekmeköy / taşdelen bölgesindeyim. araç üstü tekrar bi 10 cm oldu, temizledikçe doluyor ? Akşam ve gece herkes dışardaydı. sabahta. Şuan piknik güneşi var. Uygulamalardan baktığımda kar görünmüyor bu gün bu bölgede. Sistem bizim için bitti diyebilir miyiz? Üstadlar cevaplarsa sevinirim.
(02-22-2025, 08:38 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemin en şanssız yeri geceden beri aralıksız DEK alıyor. Neden her seferinde beklenilenin tersi olduğunu anlamıyorum değişik bir bilim meteoroloji (02-22-2025, 09:41 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ftherdem kardeşim aradaki fark rakım farkı senin orası deniz seviyesi sayılabilir benim bulunduğum yer 110 MT ben en tepedeyim buraya o yüzden Karlıtepe demişler ki dünkü arkadaş oda aynısını söyledi ben Sarıgöl deyim sende 5 dk mesafede ne fark var diye yine rakım farkı var ben Sarıgöl tarafına kuş bakışı bakıyorum mesele, bunu bazen göz ile anlamak zor gelir insana, bir fark yok dersin senin oradan baktığında çok az fark gelir gözüne fakat ben bunu buraya taşındığımdan beri 18 yıldır yaşıyorum bulunduğum sokağın rüzgarı kesmeden tam kuzey cepheye bakıyor olması rakımın yüksek olması böyle sistemlerde çok acayip fark ettiriyor.@Hasan_iSTANBUL abi bende tam merkezde değilim abi. Tepedeyim topçularda. Rakım farkı dediğin yağar tutmaz anlarım ama buraya yağmıyor abi.eyüp merkez rakım 0 olabilir ama benim konumumda 80 MT falandır.
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Beatum, Burak1980, Dervis, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Primavera, Snowsedat
mgm dahil tahminlertam anlamıyla tutmadı anladıım kadarıyla ftherdem kardeşim çok haklısın eminönü bakırkoy karaköy zeytinburnu kadıköy suadiye moda fenerbahçe şaşkınbakkal göztepe florya taksim beyoğlu aksaray yenikapı beyazıt sultahahmet ayasofya süleymaniye gibi yerlerde yani güney kıyılar ve eski istanbul denilen yerlerde yağan kar a kar bile denmez.arabaların üstünde 5 cm bile yok.2022 de bu saydığım yerlerde en az 15cm 2017 de 35 cm kar vardı.asfaltta arabaların gittiği yerde sokak aralarında 20 cm kar olacak ki ben çok güzel yağdı diyim.dün akşam taksime çıktık kar fotosu çektirelim diye gece 12 ye kadar bekledik ne kar var ne bişey.zaren sıcaklık uygun -3 dereceydi her yer buz tutmaya başlamıştı ama ortalıkta bulut yok.Normalde bütün istanbul güney sahiller dahil aralıksız yoğun kuvvetli dek yağışları alması lazımdı.tahmin edilen bu şekilde idi.çeyreği bile olmadı maalesef.Sultanahmet camii meydanında Ayasofya meydanında 20 cm kar birikecek ki iistanbul kar gördü diyelim.
Çamlıca gişeleri sınır kabul edin.
Sistem buradan ileri ilçelere ve Gebze tarafına çalışıyor galiba. Aydos da neredeyse beyazlamayan ağaç dalı bile yoktur!
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
|
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, fanatik, Kartutgun, realshadow, zemherir, 20 Ziyaretçi |