| |
(11-15-2018, 04:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-15-2018, 04:28 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba özelikle sekan abiyi ve yazarları wow sitesinden takip ediyordum 2 senedir daha sonra burayi bi sekilde aradım buldum üye oldum güzel insanlarin, bu heyecanı sonuna kadar paylasanlarin bulundugu bi ortam ve bende bur karsevdalisi olarak bu ortamda olmaktan gercekten mutluyum.. gelicek sistemleri merakla bekliyorum ayriyettende ay sonu çarşı pazar karışıcak gibi duruyor Hosbulduk abi hislerimiz karsilikli saygılar
Heyy maşaALLAH, Deryakuzusu bunlar, gel vatandaş, diyagramlara gel, hepsi aysonuna şimşek çakmaya devam diyorrrr
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, JET, Keremburada, mehmet karsever,
Aysonunda ECMWF'de sunulan son çıktıda bu devasa soğukların aşağı enlemlere yani ülkemize doğru yöneleceğini düşünüyorum, ve bu fikrimden vazgeçmiş değilim......takibe devam...
Aysonuna sistem ihtimali sürüyor, şimdiden Aralık ayını hesaplamayalım, diye düşünüyorum. Kanımca aysonunda iyi bir sistem alacağımız ihtimalini birkaç olumsuz modelle çöpe atılmamalı diyorum.....
Elbette bu sene o sene.
Ben de Aydos'un altına taşındım artık. Aydos'un o karlı ve beyaz manzarasını görmeye can atıyorum.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
18 -23 arasi salinimi avrupa kapti , 192 saat sonrasi guncellemelere bakmiyorum bile tamamen hayal urunu atmasyon ciktilar cocuk eglendiriyor gfs
Vay be kar yapacak sistem geliyor geliyor, sanki karadenizde görünmez bir engel varmış gibi çarpıp geri dönüyor. O engel elbet kırılacak tıpkı 6 Ocak 2017 de olduğu gibi! İnanıyoruz.
(11-15-2018, 04:33 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-15-2018, 04:19 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhaba ben ankara kuzey ilçelerinden kahramankazan ilçesinde yaşıyorum normalde burada istanbul ağırlıklı karseverler var biliyorum ama burada serkan abi gibi bir üstad varken bende aranıza katılmak istedim hepimize bol karlı kışlar diliyorum |
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 15 Ziyaretçi |