|
Arkadaşlar Diyagram çok güzel çıktı..ayın 19 ile 25 arası 850 Hpada -15 e yaklaşırken,500 Hpada nerdeyse - 45 ler mevcut Önümüzdeki günlerdeki yaşanacaklarda heyecan giderek tavan yapmaya devam ediyor..
https://ibb.co/NdjXCMZN
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, realshadow, Snowsedat
(02-16-2025, 02:05 PM)Fatih78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2025, 01:58 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Fatih78 kimmiş bu aynacı Tahminimce bu Sibirya kedisi bu foruma girip çıkıyor.x te etkileşim kasıyor.Yorumlarda bakıp görebilirsiniz ona yaptığım kapakları ![]()
Serkan bey begen butununa bir care bulun lütfen.Begene tikliyorsun begendigin gözukmedigi gibi baska sayfaya yönlendiriyor.
DOKUNMA KEYFINE YALAN DÜNYANIN.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Alinuri5, Burak1980, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, karseven_, mirhan, realshadow, Uranus
Aynen Serkan abi beğen yapıyoruz bizi reklama cekiyo işkence çekiyoruz beğenmek için...
Açıyoruz aaaçttıkk satıyorum saattım reklamı gibi oldu biraz. MAtruşka tam bu sisteme uyuyor Serkan dostum iç içe geçmiş sistemler birini açıyosun ardından öbürü çıkıyor ayrıca bu sistem ilk etapta iki aşamalı ilki cılız ikincisi baboş tek sistem değil özetle.
(02-16-2025, 03:56 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi MATRUŞKA dan neler çıkacak bekleyelim. Vay arkadaş ya X te ne çok tahminci varmış ta bizim haberimiz yokmuş. Bu gelecek olan sistemi Aralık ayında tahminlerini yaptıklarını iddia etmeye başladılar bugün itibari ile. Şimdiye kadar neredeydiniz. Bu forumda aylar öncesinden yazılmış zaten. Hepsi kopyala yapistirci olmuş ![]()
Matruşkadan çıkacak olanlar DEK + SİKLON + ORAJLI KAR FIRTINASI + TİPİ + VORTEX belki de kar hortumu olur mu olur bak sen şu işe artık matruşka napıyor öyle yahu.
Emin amca coşup duruyor Mart kedilerini telaşa sokuyor hayvancağızların doğru düzgün bir mart ayı var onu da kar kış kıyamet gelecek diyor hayvan düşmanı nolcak zavallı kediciklere bari acı EMİN amcaları zalım adam.
|
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, fanatik, Kartutgun, realshadow, zemherir, 20 Ziyaretçi |