Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Geçmiş olsun..
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Karseven, REALSHADOW

Geçmiş olsun
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Karseven

Arkadaşlar Hepinize ii dileklerinizden dolayı teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun.Yüce Rabbimin yazdığı neyse onu yaşamak zorundayız. Biz evlatları olarak elimizden geleni yapacağız annem için .Ötesinde her şey Taktir-i İlahi . Yaşı biraz fazla yemek yemiyor ve uzun süredir fazla hareket etmiyordu. Yani vücut direnci düşük .Yaşadığı hastalık da ağır. O yüzden önce Allah'a sonra da doktorlarımıza emanet ettik.

(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.

Acil şifalar ve kolaylıklar dilerim kardeşim…!

(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.

Çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah saglığına kavusur

Allah cc şifa versin.

Allah şifa versin

(02-15-2025, 05:12 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Hepinize ii dileklerinizden dolayı teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun.Yüce Rabbimin yazdığı neyse onu yaşamak zorundayız. Biz evlatları olarak elimizden geleni yapacağız annem için .Ötesinde her şey Taktir-i İlahi . Yaşı biraz fazla yemek yemiyor ve uzun süredir  fazla hareket etmiyordu. Yani vücut direnci düşük .Yaşadığı hastalık da ağır. O yüzden önce Allah'a sonra da doktorlarımıza emanet ettik.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim…Allah çok çektirmesin inşallah..

(02-15-2025, 05:12 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Hepinize ii dileklerinizden dolayı teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun.Yüce Rabbimin yazdığı neyse onu yaşamak zorundayız. Biz evlatları olarak elimizden geleni yapacağız annem için .Ötesinde her şey Taktir-i İlahi . Yaşı biraz fazla yemek yemiyor ve uzun süredir  fazla hareket etmiyordu. Yani vücut direnci düşük .Yaşadığı hastalık da ağır. O yüzden önce Allah'a sonra da doktorlarımıza emanet ettik.

@realshadow çok geçmiş olsun, Acil şifalar dilerim.

Allah şafi adıyla şifalar versin inşallah geçmiş olsun sevgili kardeşlerim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, efe90, hacimuratt, hasanshn, Nhgurses, pcz2013, REALSHADOW, 81 Ziyaretçi