| |
ECMWF'DE Mart ayının ilk haftasına Yeni sistem hazırlığı...Biz. KARSEVERLER ne yapsak yetmiyor..Dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz ama elde değil işte..Sistemleri takip etmek bizim işimiz..
https://ibb.co/RTSP7KVD
(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle. Rabbim acil şifalar versin kardeşim, Duâlarımız sizinle olsun tez vakitte güzel haberler alırsınız inşaAllah.
(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle. ALLAH acil şifalar versin, geçmişler olsun.Realshadow Annenize Yüce RABBİMİZ ŞAFİ sıfatıyla muamele eylesin inşaALLAH..
(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.Abi çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda şifasını versin inşallah.
(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle. Allah Şafi ismiyle Acil şifalar versin annenize inşallah.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• ahmetcengiz, bulcelik, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Karseven, mirhan, REALSHADOW |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, pcz2013, Poyrazkarayel, REALSHADOW, 81 Ziyaretçi |