Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-15-2025, 02:33 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayfanın başına bir Anket ekledim, eğer katılım olursa 22 Şubat Cumartesi hep beraberiz inşaAllah..

Hasan bey buluşma yeri neresi olacak?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(02-15-2025, 02:47 PM)Fatih78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2025, 02:33 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayfanın başına bir Anket ekledim, eğer katılım olursa 22 Şubat Cumartesi hep beraberiz inşaAllah..

Onun icin bir arkadaşımız öncülük ederse herkes için ulaşımı kolay ortak bir yerde buluşuruz diye düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Karseven

(Son Düzenleme: 02-15-2025, 03:15 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(02-15-2025, 02:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2025, 02:47 PM)Fatih78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Onun icin bir arkadaşımız öncülük ederse herkes için ulaşımı kolay ortak bir yerde buluşuruz diye düşünüyorum.
Valla benim bir arac gurubum var ,biz sürekli buluşmalar yapıyoruz Anadolu ve Avrupa yakasında. Ama genelde Anadolu yakasında Maltepe recine cafede yapıyoruz buluşmaları. Eğer herkes için uygunsa ayarlayabilirim orayı.
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-15-2025, 03:15 PM)
Tranvay veya Metro hattına yakın yer olması lazım yoksa kimse gelemez.

(Son Düzenleme: 02-15-2025, 03:17 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Aydos ormanı uğurmumcu mahallesi olabilirmi kar birikimi açısından güzel bir yer. Ulaşım da oldukça kolay
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-15-2025, 03:17 PM)
Özgür bey ayın 22 de oraya ulaşmak imkansız olur bence.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven

Aşırı kardan buluşulamazsa.. işte ironi budur ??

(02-15-2025, 02:59 PM)Fatih78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2025, 02:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2025, 02:47 PM)Fatih78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan bey buluşma yeri neresi olacak?

Valla benim bir arac gurubum var ,biz sürekli buluşmalar yapıyoruz Anadolu ve Avrupa yakasında. Ama genelde Anadolu yakasında Maltepe recine cafede yapıyoruz buluşmaları. Eğer herkes için uygunsa ayarlayabilirim orayı.

Benimde mekanım Cafe Reçine
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Karseven, konuralp

(02-15-2025, 03:01 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşırı kardan buluşulamazsa..  işte ironi budur ??

Oyuzden tercihim Avrupa yakası Tanvay veya Metro hattına yakın yerler olması tercihimiz olursa daha iyi olur diye düşünüyorum
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Burak1980, Karseven

(Son Düzenleme: 02-15-2025, 03:37 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

DİYAGRAMA BAK, HİZAYA GEL..Hamağa bin ve sallan babam sallan Ateş etmiyor, bombardıman yapıyor..

https://ibb.co/gQs47Jw

(02-15-2025, 01:25 PM)Karseven Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2025, 01:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karseven Arkadaşımıza paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kendisini Veri paylaşımı grubuna dahil ettik.

Inanin hic gerek yoktu serkan bey bahar geldimi ben fazla paylasim yapamam isim geregi ciftci insaniz.

Olsun Ali bey,

Kışın sistem beklentilerin de yaparsınız sorun yok.
Bir sorumluluk yüklemek haddimiz değil niyetimizde de yok zaten. Smile
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Hasan_iSTANBUL, Karseven, scream, Snowsedat

@Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, pcz2013, Poyrazkarayel, REALSHADOW, 81 Ziyaretçi