| |
ECMF umduğumuz gibi değil ama kötüde değil İstanbul başlayan ve tüm karadenizi saran kar hattı var
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
BASINDA BUGÜN ÜLKEMİZ İÇİN BİRKAÇ HABER BAŞLIKLARI..Gözlerimizin pası gitsin..Gerçi yarın ve sonrasında modeller yine EFSANEYİ gösterdiğinde gözlerde pas diye birşey kalmayacak..Zafer inananlarındır..
https://ibb.co/WWZKM6Ns https://ibb.co/S7ssw3yy https://ibb.co/DDz0HD0F https://ibb.co/qLjKGXYG https://ibb.co/Hf3MCF2y https://ibb.co/r2T4JSCJ
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snow41, Snowsedat, snowserkan
Gün içerisindeki yoğunluğumdan dolayı ancak yazabiliyorum, bu sistem ilk söylendiğinde dışarıda hava 18c, 20c derecelerde mont giyilmiyor kazak adeta terletiyordu bir çok tahminci haber kanallarına konuk olup adeta kışın bundan sonra bu şekilde geçeceği haberlerini yapıyordu.
Bizler bu sistemi söylediğimiz de emin olun bir çok kişi kendince güleceği yeri şaşırıyor bunlarda kafayı yemiş diye bize atıfta bulunuyorlardı. Şimdi biz bu sistemi başta yine diyorum @snowserkan abi söylediğinde forumda gün içerisinde sadece bir kaç kişi girip olan 3,5 tane yoruma bakıp çıkıyorlardı. Ben bu gün bir Diyagrama birde yorumlara baktım daha bir kaç gün önce Kar dan okullar tatil edilmiş bu gün gitsen Arnavutköy de Kar topu oynamaya müsait bir çok alan var yani vaktin varsa iki üç vesait parası verip bunu gorebiliyorsun Kartepeye şuraya buraya gitmenede gerek yok sonra da belkide uzun zamandır karşılaşamayacağımız bir sistemi resmen negatif enerji ile törpülemeye çalışıyorsun yani pes diyorum adeta. Bu bana Nasrettin hocanın bir fıkrasını hatırlatıyor tencerenin doğduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun be mübarek bizim burada da tam tersi öldüğüne inanıyorsunda kötü senaryolar çıktığında, iyi senaryolar varken doğduğuna neden inanmıyorsun ona şaşırıyorum
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, Beatum, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Ftherdem, hasanshn, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, yarim
Bizim sevdamız bir güncellemeyle bitmez. Biz burada yorumları okumayı heyecanı yaşamayı seviyoruz. Heyecanla girip sitedeki yorumları okuyoruz.
Bizim beklentimiz Kuzeyden Sibirya üzerinden çekilen devasa soğuk akımın Yunanistan-İtalya arasına inerek Bu bölgede uygun bir yerde Siklon oluşumuna yol açacağı şeklindedir.
Belki bu beklentimizi bir miktar daha doğuda gerçekleşmesi şeklinde revizede edebiliriz. Yunanistan - Ege arasına inen soğuk deposunun burada görece sıcak su üzerinde tepki alçağını oluşturacağını bekleriz. Oluşan tepki Alçağının Ana akımdan bağımsız doğu yönlü hareketi beklenir. Siklonlar bağımsız olduklarında eğer bir engelleme yoksa aynen bir mıknatıs gibi Ana akımla tekrar bağlantıya girmek isterler. Bu birleşme hareketine zorlanan siklonlar Daha soğuk çekirdekli olan ana siklona Çekim kuvveti uygularlar. Birbirlerini çekerek doğu yönlü harekete zorlanırlar çünkü saat yönünün tersi hareketleri vardır. Tekrar birleşme sağlandığında Kutup bölgelerinde bulunan Polar wortekse çekilirler. Bu esnada eğer bir engellleme yada diğer tabirle blokaj varsa PW ye çekilme hareketini gerçekleştiremez ve sıkıştırıldığı alanda tüm yükünü boşaltırlar. İşte bu hareketi bekliyoruz. Modelde Sibirya dan çekilen soğuk akımın Ülkemizin doğusuna inmesinin sebebini alttaki görselde belirttim . Anlamaya çalışın. Neden doğulu iniyor . Önümüzdeki güncellemelerde takip edeceğimiz alanlar bellidir. Bu pürüzün modeller tarafından uydurulma potansiyeli çok yüksek. Modeller bu senaryodan vazgeçtiğinde gerçekleşecek olan blokaj çok batıda olacaktır.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Beatum, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Ekrem14, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, ferhatkaptan, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun, KMA76, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nuray, SinemSahin, Snow Reis, snow41, Snowevren, snowpiercer, Snowsedat, Yıldızı
Bu sistemi boş ve ılık, bol güneşli, Aralık ve Ocak ayı başlarında bu havaların böyle devam etmeyeceğini, Şubat ve Mart ayında bugünlerin mumla aranacağını, bu mevsimden beklenmeyen son derece absürd günlerde bahsettiğimde bugünlerdeki gibi gülüp, dalgasını geçen birçok arkadaşım oldu..Bizler yıllardır aşılıyız böyle arkadaşlara..Bu işleri tamı tamına nerdeyse 35-40 senedir takip ediyor ve yorumlar yapıyordum ve kendimi geliştirmeye çok gayret gösterdim..Bu konuda ne bir maddi beklenti, nede ünlü olma gibi egolarla değil, sadece ve sadece bitip, tükenmek bilmeyen KAR sevgim yüzünden getirdiği sıkıntılara katlanıyordum..Birçok mecrada bu hobimi klavyelerime yansıttım,sevenlerim oldu,sevmeyenlerim oldu..Kendimi bildiğim bileli her türlü halikarda doğru bildiğim yoldan şaşmadım.( ALLAH şaşırtmasın) Sözlerimin,söylediklerimin,tahminlerimin hep arkasında durdum ve ALLAH'ın izniyle mahçup olmadım..Modellerin dönmesiyle dönmedim ve ısrarla kararsızlık döngüsüne girmedim..İşte eyle.. Yıllardır beni bilen bilir, bilmeyende kendi bilir...
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Çilingozlu, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, ferhatkaptan, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snow41, Snowevren, Snowsedat, Yıldızı
(02-14-2025, 11:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim beklentimiz Kuzeyden Sibirya üzerinden çekilen devasa soğuk akımın Yunanistan-İtalya arasına inerek Bu bölgede uygun bir yerde Siklon oluşumuna yol açacağı şeklindedir. Eyvallah serkan abi, sizlerde olmasanız okumayı yazmayı unutucaz
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun, Matikler, SinemSahin, Snowevren, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, Burak1980, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Karseven, kral, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
(02-14-2025, 11:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim beklentimiz Kuzeyden Sibirya üzerinden çekilen devasa soğuk akımın Yunanistan-İtalya arasına inerek Bu bölgede uygun bir yerde Siklon oluşumuna yol açacağı şeklindedir. Bu analize sapka cikartilir sekan bey.
GEM den tam bizlik çıktılar..İstikrar abidesi bir modelleme..Efsane hem güçlü hemde süresi uzun...
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, Beatum, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, Nuray, SinemSahin, Snow Reis, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, WsRc1967, 40 Ziyaretçi |