| |
(02-14-2025, 08:55 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR Erdoğan abi merhaba. Bu durumun batılaması için dizilimler uygun mu acaba.sonradan doğulayan çıktılara çok rastlıyoruz ama burdan batılama olurmu. Sistemden resmi yükleyemiyorum abi sorun var o yüzden özelden attım sana Dünkü yazım var %20. Batılar %50 böyle kalır %30 doğular ayrıca siklon olayı net değil onun için pazartesi beklemeliyiz
(02-14-2025, 08:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz geçin dalganızı...Burada kimse görüşlerime katılmasada,tek kalsam bile bugüne değin bütün yazdıklarımın, çizdiklerimin, sonuna kadar arkasındayım, hatta fazlası var, eksiği yok Bir model bozmasıyla elli kere dönen biri değilim..Neyin ne olacağını, neler yaşanılacağını hepberaber göreceğiz.Nokta.. Emin abi her yıl olduğu gibi bu yılda forumda can sıkıcı yorum yapan mutlaka oluyor. Biz burada sistem takibini yapmayı sevdik o heyecanı yaşamayı sevdik. Modeller anlık değişkenlik gösterebiliyor sanırım arkadaş ta onun rehavetine kapıldı. Bizler burada verilen emeğe saygı duyuyoruz sizlerin yorumlarını zevk ile okuyoruz. Varsın sistem efsane olmasın varsın 30 cm yerine 10 cm yağsın biz yinede ogün gelene kadar heyecan içinde beklemeyi iyeyleriz. Burada bulunan tüm tahminci ve yorumcu arkadaslara sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bırakın onlarda kendi kumlarında oynasınlar
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, SinemSahin, Snowsedat
(02-14-2025, 09:07 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah abi sağolasın bilgilerin için(02-14-2025, 08:55 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR Erdoğan abi merhaba. Bu durumun batılaması için dizilimler uygun mu acaba.sonradan doğulayan çıktılara çok rastlıyoruz ama burdan batılama olurmu. Sistemden resmi yükleyemiyorum abi sorun var o yüzden özelden attım sana
Sonsuza DEK
(02-14-2025, 07:24 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-14-2025, 07:19 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-14-2025, 07:09 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncelleme başladı ama iyi gitmiyor (02-14-2025, 07:33 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuş oldu uçuyorSıktın be kardeşim.Taaa wowturkeyden beri ağzına pelesenk oldu şu oldu lafı.Bir de her forumda varsın aynı cümlelerle pes vallahi.
Ilıkçılar için klasiktir o klişe laflar.
Sistem gelmez: - Patates oldu -Kuş oldu -Zortladı -Bilmem ne oldu? Sistem gelir ama az etkili olur: - Ne oldu sistem patladı mı? -Bu muydu sisteminiz? -Efsane oldu kestane Klasik. Hiç bir şekilde kendilerini değiştiremeyen klasik ılıkçılar. Kar yağmaması ve kurak geçmesi çok mu hoşunuza gidiyor?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, utkuk435
Ecmwf 168 saat.Arkadaslar Akdeniz bu soguga karsi neden uyuyor.?
https://images.meteociel.fr/im/8/5502/EC...b3.GIF.png
Ben kötü bir şey demedim latife yapıyoruz ayrıca yani başka forumda yazmak yasaksa zaten ben oraya yazmam burayı tercih ederim.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| pcz2013, 46 Ziyaretçi |