| |
(02-14-2025, 01:00 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey merhaba, Modellerde gördüğünüz basınç dizilimleri şu an için doğruyu yansıtmıyor ancak doğruya giden yolda savaşıyor diyelim. Ben Nasıl bir dizilim olacağını tahmin edebiliyorum. Tahminimdeki paterni bu gece veya yarın sizlerle paylaşacağım. Belli de olmaz daha erkende paylaşabilirim.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Bokers, Burak1980, cheshire, Çilingozlu, DeMo, Emreitsa, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Karseven, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nuray, Özgür, REALSHADOW, Recep34, Snowevren, snowpiercer, Snowsedat, yarim
Sevgili Serkan abi.İzlanda da tam sistemin giriş zamanlarındaki derinleşen ve düşen basıncı gördüğünüze eminim.İşte benim kaygım da kıt bilgimle ,bu İzlanda 'nın o dönemlerde başımıza bela olmasından endişeliğim.Resmen azoru tekmeliyor ,sağolsun bizim azor da kağıttan kule gibi sallanmaya başladı.Yok mu İzlanda basıncını biraz yükseltmenin yolu.İzlanda Basınç diyagramında karışık senaryo olmaması da çok ürkütücü.Neredeyse tamamı düşeceğine mutabık gibi
Modellerin şu an gördüğü sistem 18 Şubat'tan 25 Şubat'a kadar ama bu böyle yarım kalmayacak.
Bu sistemin nasıl evrim geçirdiğini ben size günü geldiğinde göstereceğim. Snowserkan ailesinin büyüklüğünü herkese göstereceğiz. Bu arada ECMWF dİYAGRAMI Aşağıda ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903,
Gfs öğlen güncellemesi
İstikrar devam ediyor tabiki değişime açık geçen hafta yaşadığımız sistemin sürprizlerini biliyorsunuz dekleri hasaplayamayan veriler bunlar siz birde bu veriye onlarıda katın hayalleriniz kadar Kar toplamı 312 saatte kadar
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, DeMo, Eray, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nuray, scream, Snowsedat, snowserkan
Nasıl keyifler yerine geldimi? Bu işler böyle..Sabahki hava öğle modellerinde görülenlerden sonra demek istediklerim daha net anlaşıldığını düşünüyorum..Birkaç model bozmayla sistem gitmez, çokda fazla değişme olmaz..Tüm verilerin anafikri ortak olduktan sonrasının kıymeti-harbiyesi olmaz..Şimdi heyecana kalındığı yerden devam..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, bulcelik, Çilingozlu, DeMo, Eray, furkankaya1903, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nuray, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 58 Ziyaretçi |