| |
12sindeki devasa yağışı eco kara çevirmiş icon ise yağmur gösteriyor kar olarak alırsak istanbulun tamamı kardan adam yapar. Yarın ise yer yer kar sağanakları ve yer yer birikimler olacak. DEK olduğu için radar takibi yapmak yeterli olacaktır.
Hasan Kardeşim olayı gayet güzel özetlemiş.Bende yazdıklarına ufak bir not ekleyeyim.
Senelerdir yönetim kadrosu olarak şunu anlatamadık.Sanırım sorun bizde... Bu forum hava durumu sitesi değil.Yani 2 gün sonra İstanbul yağmurlu 9 derece olacak denilmez burada hiçbir zaman...Bizim olayımız aralık ayından başlayıp mart ın ortasına kadar kar kovalamak.%1 ihtimal bile olsa bunun peşinden koşmak... Hemde bunu son 3 gün kala da değil başta Serkan Abi olmak üzere tahmincilerimiz haftalar öncesinden yapıyorlar.Olayın zevki ve heyecanı burada..İstanbul gibi bir coğrafya da tahminler tutmayınca da kimse kimseye trip atmaz. Hep yazarım Serkan Abi 2017 sistemini tam 40 gün önce dillendirmişti başka bir mecrada.Ben ne yapayım 3 gün önce kar geliyor haberini..Onu telefonumda ki aplikasyonda söyler. Bizim olayımız kış mevsiminde uzun vadede kar kovalamak.Bunu kovalarkende sıcak ve dostane ortamda muhabbet etmek,geçmiş mevsimlerde ki kar hatıralarımızı paylaşmak.Teknik bilgisi olan arkadaşlarımızdan bilgi öğrenmek ve deneyim sahibi olmak. Ve sitenin girişinde yazdığı gibi bunu maddi menfaat beklemeden yapmak. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Beatum, Çilingozlu, Eray, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, mirhan, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snowserkan, yarim
Global firildak sistem(GFS)Aksama göre rotayi bayagi bir düzeltmis.192 saat tamamlansin gif olarak paylasacagim.
Beğenenler:
• AZOR, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Gfs 192 saat 500 hpa z
https://images.meteociel.fr/im/74/26852/animyuw4.gif 850 hpa https://images.meteociel.fr/im/53/24842/animfox6.gif Yagış. https://images.meteociel.fr/im/32/16479/animqiq4.gif
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Arkadaslar gece güncellemesinde olmayan bir sey var oda 850hpa daki soguga ragmen egede alcak basincin olusamamasi.
Dikkat ettinizmi bilmem Azor o kaca topu koparmaya calisiyor eger koparirsa dönüp dönüp bize vuracak.
Akşama göre %30 daha iyi yarınki güncemeler önemli ancak imza günü Perşembe olur nedeni her yerde parazit var azorun küçük yükselişi + Rusya içindeki a.b lerin daha fazla güçlenmemesi önemli
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
@Hasan_iSTANBUL yorumlarını tek tek okudum. Ağzına sağlık. Aylardır yutkunduğum ne varsa söylemişsin. İnan bu yıl ilk yorumum sanırım. Sitedeki o aile hissiyatını ve sıcaklığı kaybetmiştim.
Birileri gittiğine veeeeeee @KardanadamEmin geldiğine göre şenlik başlasın @KardanadamEmin tekrar hoş geldin sefalar getirdin, iyiki geldin @snowserkan @AZOR @Hasan_iSTANBUL @KardanadamEmin Sevgi ve sağlıcakla kalın.
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Eray, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, Karseven, Mustafa Torun 0834, OZCAN, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim
Devami kötu geldi.O devasa topu koparamadi azor zayis kaldi.Bir deneme daha yapabilir.
Evet önümüzde güzel akıllarda kalacak belki toplamı 1 gün süren bir aksiyon mevcut bu aksiyon bölge bölge 5, 10 cm birikimler yapabilecek gibi duruyor bu gece yarısından itibaren Dek bantları ile beraber kar görmeye başlayacağız bu sistemde Avrupa yakası boğaz hattı ve Trakya hattına uzanan bölgeler daha şanslı daha öncede dediğim gibi kimi ilçeler bu yağıştan çok fazla nasibini alacak gibi duruyor her aksiyona açık Gök gürültü sağanak yağış şeklinde olacağını düşündüğüm ara ara çoğalıp ara ara azalan bir yağış göreceğiz, aksiyona hazır olun bu sene hiç olmadığı kadar şaşıranlar olacaktır bekleyip görelim sonrası zaten efsaneyi konuşuyor oluruz inşaAllah.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Beatum, hacimuratt, jacobsss, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun, mirhan, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snow41, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Çilingozlu, fenerli, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Trakia, WsRc1967, 43 Ziyaretçi |