Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yaptigim paylasimlari neden yayinlamiyorsunuz sebeb?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Ufak bir vortex olayı
resim

Üstad lar Dan önümüzdeki günler ve oluşacak Karadeniz WORTEX Í ile tahmin alabilirmiyiz iyi geceler herkese
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-09-2025, 11:56 PM, Düzenleyen: kral.)

12 şubattaki yağışlar yağmur değil de kar olsa 15 cm olur her yer ah ah
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(01-16-2025, 12:19 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etmeyin bu sefer kaçarı yok yakında Forumda yeni bir başlık açar sistemi orada tartışmaya başlarız Ocak 23'ün den Şubat 20 kadar güzel sistemler bizi bekliyor biz ümidimizi kaybetmeden takibe devam edeceğiz, kim yazı getiriyorsa getirsin son gülen snowserkan forumdaslari olarak bizler olacağız sevgili dostlar kalın sağlıcakla..

Benim gelmesini planladığım sistem tam da bu işte.
Umarım haklı çıkarız buralar bayram havası olur hepimiz için.

https://i.ibb.co/C8tkBsB/gens-17-0-216.png[/img][/url]

https://i.ibb.co/98wtHcj/gens-17-0-228.png[/img][/url]

Ben bu sistemin ayak seslerini 16 Ocak da söylemiştim, biz bu paylaşımı yaptığımızda o forumdan çıkardığımız eleman bizi tiye alıyordu şimdi malum forumda arkamızdan atıp tutuyormuş varsın konuşsun 10 gün sonra bu sistem inşaAllah yaşandığında ben ozaman görecem hepsini bakalım o gün geldiğinde ne konuşacaklar insanlara ne türlü yalan söyleyecekler merak ediyorum.

@Erol Bıldırcın kardeşim kesinlikle bir tahminci değilim. Ama daha önce yaşadığımız vortex mantığına göre şunu söyleyebilirim ki merkez kısmının geldiği yer daha sıcak olacak ve anladığım kadarı ile o vortexün gözü Anadolu Yakası'nda , dış çemberi avrupa yakasında olacak. Doğal olarak da sizin o taraflar bizden yani Anadolu Yakası'ndan daha şanslı olacak şu anki simülasyonuna göre
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Çilingozlu, Əspəranza34

(02-09-2025, 11:33 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad lar Dan önümüzdeki günler ve oluşacak Karadeniz WORTEX Í ile tahmin alabilirmiyiz iyi geceler herkese

Sıcaklık sorunu olmasa bugünkü verilere göre Avrupa yakası yüksekleri kar tutar birikim yapar ama şuanki verilerle .
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever

7 sinde attığım mesajda istanbulda salı günü kar ihtimalinden bahsetmiştim nitekim modeller onayladı birçok uzman da okey dedi buna.

Son olarak sistem bize doğru rotayı kırdı inşallah ecmwf diyagramı hamak oluşumuna başladı. Bazı şeyler birden ortaya çıkmıyor malesef heyecan yaptırıyor bu işin doğası bu sadece beklemek lazım kelebek etkisi diye bir şey var. Bir anda bir dokunuş ve diyagramlar 180 derece dönüşe geçti. Modeller var modeller içinde her şey modelden ibaret değil. Bu işe yıllarımı verdim modellerin arkasında o kadar çok veri var ki hepsini sentezlemeden bir şey olmuyor. Neyse hafta içi her şey netleşecek özellikle çarşamba günü dananın kuyruğu kopacak diğer modeller de hizaya gelecek inşallah.
  Beğenenler:
  • adakar, Çilingozlu

(02-10-2025, 12:18 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Erol Bıldırcın kardeşim kesinlikle bir tahminci değilim. Ama daha önce yaşadığımız vortex mantığına göre şunu söyleyebilirim ki merkez kısmının geldiği yer daha sıcak olacak ve anladığım kadarı ile o vortexün gözü Anadolu Yakası'nda , dış çemberi avrupa  yakasında olacak. Doğal olarak da sizin o taraflar bizden yani Anadolu Yakası'ndan daha şanslı olacak şu anki simülasyonuna göre

Şöyle bir ekleme de yapmak isterim. Vorteks bildiğim kadarı ile yönü tam olarak belli olmayan bir olay. O yüzden biraz da anlık ya da yakın saatlik  takip bize tam yönünü gösterir. Bu yön  doğrultusunda hem merkezinin nereden geçeceği hem de dış katmanın nerede olacağı yağacak olanın yağmur mu kar mı ve hatta ıslak kar mı kuru kar mı olacağı ile çok yakından ilintili olacaktır diye düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, pcz2013, 44 Ziyaretçi