| |
Akşam modelleri olumlu özellikle gem harika gfs 240 saatten sonrası ayrı bir hikaye her güncelemede bu saatlerden sonrasını çözemiyor
Şubat ilk haftasını bize 10 gün öncesinden bize doğru verisini ilk verende gem olmuştu Ecmf bekliycez 180 saattin altı daha önemli biliyorsunuz Gem ![]() Gfs
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, crqzympby, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, Primavera, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Azorcum sakin. Sakın sakinliği bırakma. Hafta sonu modelleri malum olduğu üzere hafta içine göre çok farklı çıktılar sunuyor bu yıllardır böyle sürekli değişkenlik gösteriyorlar. Bu arada şeytan ayrıntıda gizlidir ufaktan hafta sonu modelleri de ayıkmaya başladı sanırım bu akşam itibarıyla. Dİyagramın henüz başında bile geçen günlerdeki 850 hpa da 10 derece üstü yok denecek kadar azalmaya başladı. Hele hafta başlasın da çarşamba günü % 70 netleşir sistemin durumu ancak olumlu olan modeller ufaktan hem fikir olmaya başladılar sistem üzerinde bekleyip görecez sabırla avını takip eden kurt gibi pusu DAYIM.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Primavera, snowpiercer
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Primavera
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, Snowtime
Bir hafta dan beri GFS ve ECMF yi takip ediyorum 17 -23 şubat arasında muhakkak bir şeyler olacak . İnşaallah ben inanıyorum
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, kral, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Çilingozlu, kral, snow41, 83 Ziyaretçi |