| |
Herkese merhabalar. Nihayet özlediğimiz günlere kavuştuk.
Hepimize hayırlı olsun. Fatih Çapa'da sabahtan beri ara ara yaşanan kar serpintisi şeklindeki yağış zaman zaman artan azalan şiddeti ile devam ediyor. Termometrem dışarıyı 5.2 C gösteriyor. Ecmwf kar haritasından anladığıma göre bir süre daha bu hareketli günler devam edecek. Yaptıkları tahminleri ile bizleri bilgilendiren, heyecan ve coşkuyu zirvede tutan Serkan Bey başta olmak üzere bütün üstatlara sonsuz teşekkürler.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Dervis, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Primavera, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Beatum, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Primavera, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Dervis, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Erol Bey geçen yıl file markette BILDIRCIN eti vardı 4 tanesi 500 gram geliyor. Eti çok lezzetli çorbasını yapmıştım. Fotonu görünce yazayım dedim bu arada Düzce'de ara ara güzel kar var yerler beyazladı. Sıcaklık sorunu kalkınca daha güzel örtü oluşur nasipse.
An itibarıyla gebzede güzel bir yagıs var kütleler karadenizden kocaeliye akıyor
araba üstleri beyazladı çimler tuttu
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
(02-05-2025, 08:08 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erol Bey geçen yıl file markette BILDIRCIN eti vardı 4 tanesi 500 gram geliyor. Eti çok lezzetli çorbasını yapmıştım. Fotonu görünce yazayım dedim bu arada Düzce'de ara ara güzel kar var yerler beyazladı. Sıcaklık sorunu kalkınca daha güzel örtü oluşur nasipse. Afiyet şeker olsun inşaallah bol kar yağışları alır kuraklık tan kurtuluruz inşallah 17 2o Şubat ta herkes i memnun edecek sistem gelir inşallah SLMlar hocam
ECMF Harikalar diyarında
![]() Bırakın moru pembişlerde iniyor Şimdi 1987 desek yakışmaz 2004 desek küfür etmiş olacağız 2016 desek günaha gireriz bu gelene 2025 diyeceğiz çocuklarımıza anlatacağımız.Şimdi 10 gün boyunca sabırla en az bu şekilde inmesini bekleyeceğiz biraz daha batılarsa tabiki daha iyi olur
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Beatum, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Naczö, Primavera, REALSHADOW, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan, Snowtime |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, hasanshn, Nhgurses, pcz2013, REALSHADOW, 66 Ziyaretçi |

Hepimize hayırlı olsun. Fatih Çapa'da sabahtan beri ara ara yaşanan kar serpintisi şeklindeki yağış zaman zaman artan azalan şiddeti ile devam ediyor.
Termometrem dışarıyı 5.2 C gösteriyor. Ecmwf kar haritasından anladığıma göre bir süre daha bu hareketli günler devam edecek. Yaptıkları tahminleri ile bizleri bilgilendiren, heyecan ve coşkuyu zirvede tutan Serkan Bey başta olmak üzere bütün üstatlara sonsuz teşekkürler.

bu gelene 2025 diyeceğiz çocuklarımıza anlatacağımız.