| |
(01-26-2025, 03:10 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitedeki karamsarların ekmeğine biraz daha yağ sürelim Öncelikle cümleten hayırlı kandiller değerli forumdaki kar sever abilerim kardeşlerim Şimdi Azor isimli arkadaş benim gibi düşünen insanları kastediyor . Gördüğünüz gibi arkadaşın kaşıntisi var sonra benim tahminlerime karşılıyor söyle böyle bilmem ne diye Bakın abilerim ben karseverim kar hastası bir üyeyim. Bu buraya geldiğim günden beri de böyle. Herkesin tahminlerine de saygı duyuyorum ama Kasım ayından beri her 10 gün sonra görünen 1 güncellemelik model için alt alta bussuru resimler paylaşım soyle geliyor böyle geliyor diyip sonra gün yaklaştığında sistem kaybolduğunda yok cografyamiz kara müsait değil yok avrupanin bilmem ne yerinde de kar yok diyip millete laf sokmak gerçekten çocuk çocuk hareketlerden başka bisey değil Değerli azor kardeşim veya abicim yasin kaç bilmiyorum. Bakın hepimiz aynı şeyi istiyoruz kar yağsın hasret kaldığımız kar yağışlarıni doya doya alalim . Senin tahminin kimsenin zoruna gitmiyor. Bak tekrar tekrar söylüyorum sorun sende veya başka birinde değil Sorun gfs de. Tekrar söylüyorum sorun gfs de . Bunu son yıllarda sık sık yapıyor. Bir guncelleme de destan yazıyor sonra kayboluyor. Bunu eskiden de yapıyordu ama en fazla 2-3 gün aktarmalı da olsa o kaybolan sistemler tekrar gözüküp geliyordu . Artık gelmiyor güzel abim veya kardeşim. Lütfen artık anla yazdıklarımı gerekirse 3 Sefer oku ama abla. Dediklerimi farklı anlıyorsun ve tepki gösteriyorsun. Bak sorun sende değil gfs de .
Yoo geliyor dediğim sistemlerin hepsi geliyor@snowsnow sen her sistemde kar gelsin istiyorsan Almanya'da yada Polonyada oturman lazım burası Akdeniz ülkesi eğer 2 sene kar yağmıyorsa bu bizim kıyı şehirlerimiz için olağan bir durum vede bu olayda terslik yok .
Ayrıca ben kar geliyor dedimmi hiç 15- 20 gün öncesinden ben burda veri paylaşıyorum analiz yapıyorum bak sabah efsane verdi akşam döndü... gece yada sabah tekrar değişecek buna alışmadıysan ben ne yapayım bakın @KardanadamEmin abide senin gibi her olumsuzlukla pat diye çıkanlar yüzünden küstü buralara yaa biraz sabredin, ben usanmadan sabırla paylaşım yapıyorum olumsuz gidersede bir yere kaybolmuyor niye gelmediğini açıklıyorum . Bize sistem gelmesi için en az 12 ila 16 parimetre lazım bu olay atıyorum Amerika için 4 parimetreyi geçmez O kadar çok pürüzün elenmesi gerekiyorki bize karlı sistem gelsin . Sabır sabır sabır ben sabrediyorumda sen niye böyle sabırsızsın anlamıyorum ama şunu söyleyeyim bundan 10 sene sonra 5 senede bir kar görmeye hazır ol biz tahminciler ne yapsın ozaman . REALSHADOW yazdı (01-27-2025, 12:18 AM)
Arkadaşlar lütfen kişisel tartışmalara girmeyiniz. Eğer konuşmak istediğiniz konu varsa bunu özelden mesajlaşarak yapabilirsiniz.
@AZOR hocam telefondan yazıyorum yarın müsait olduğumda kasim ayından beri verdiğim geliyor dediğin bütün görüntüleri paylaşayım o zaman . Bu seni dediklerinden hangisi geldi ?? Henüz kar göremedik. 600 metre + üzeri geliyor
Hocam burasi tahmin yeri elbette herkes yazacak ki ilgiyle okunsun. Sen beni cidden anlamıyorsun sanırım ben sadece tabiki gördüğünü paylaş ama abartmayın diyorum abicim sonra biz hayal kırıklığına uğruyoruz. Bak 5 şubat gibi söylenen sistem gelirse ben emin ol senden daha çok mutlu olurum ama daha ortada 1 2 güncelleme de görünen bisey için alt alta bussuru resimler kar miktarları görüntüleri ya yani dışarıdan biri bakınca vay anasını dehşet kar geliyor galiba falan tarih Bi yaklaşıyor kimseler yok Yoksa senin tahminine bisey dediğim zaten yok . Bak tahminleri genel anlamda tutan bir kişi vardı forumda umit isimli o da ceza almış galiba. Adam 1 haftalık tahmin yapıyordu ama %80 üzeri yakalıyordu. Kardanadamemin den bahsetmissinde küsmelik durum yok usta işte sorun şu beklentiyi abarttiginiz için insanlar bu sefer morali bozulduğu için bu tarz olaylar gerçekleşiyor. Olay basit rehavete kapılmamak gerek . Gfs nedense son yıllarda güven vermiyor bunu bilerek yorum yapsan zaten sana olan ilgi daha da artar . Kimsenin sana düşmanlık yaptığı yok beklenen sistem abartildiginda bu sefer tarih yaklaştığında insanlar birsey göremeyince ister istemez moral bozuklugundan birbirlerine sataşiyor haliyle . Tamamen üzüntüden yani
REALSHADOW yazdı (01-27-2025, 12:18 AM)
Arkadaşlar lütfen kişisel tartışmalara girmeyiniz. Eğer konuşmak istediğiniz konu varsa bunu özelden mesajlaşarak yapabilirsiniz.
Gefs kontrol
Sabahki ecmfden daha verimli bir sistem olur Şubat ayında en az iki sistem beklentim var bunların ikisi de ülkemiz adına bereketli sistemler olacak
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat, Yıldızı
Endişeye mahal yok ecmwf diyagramı hamak denemelerine başladı bundan sonra süreci takip edeceğiz.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW,
SLMlar herkes hayırlı kandiller
Bize ayın 4 inden sonra muhakkak sistem gelecek alt yapı oluşmaya başladı bu sistem önce ülke mizde bu hafta sıcak larí bahar tahtında yapıp 17 ve 20 dereceler üstüne çıkıp tam istediğim gibi tavan yapıp üstümüzde ki yüksek basınç in kuzey doğu ya hareket edip Sibirya soğukları ni kırım üzerinden Karadeniz ve üzeri mize atması Bu kolay şekilde gelmez Sibirya soğukları en son Şubat 2015 geldi takip yız Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine İstanbul umuza ve Türkiye ye mize bol bol kar yağışları verir inşallah
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Çilingozlu, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, metzelder, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW
İlk sistemi kaptık demek için son 2 gün 180 saatin içine aldıkmı tamamdır sonrası için elimdeki veriler büyük sistemin %51 geleceği
ABD ve kanadada gerçekleşen sistem kuzey kutubundaki soğukları o yönde hapis etmeye devam ediyor salı gününe kadar bu dizilimide değişime girmesini bekliyorum. Gfs gece güncellemesi
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Nhgurses, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, AZOR, Barbegazi, Əspəranza34, kral, Nhgurses, 76 Ziyaretçi |