| |
Benim dikkatimi celbeden bir şey var o da yaklaşık birkaç gündür şubatın ilk günlerinde ufaktan bir soğuk sistem belirdi bu öyle çok aman aman bir sistem gibi durmuyor ancak o tarihlere kadar hayli zaman var. Ama modellerin çoğu bunu göstermeye başladı ancak henüz kesinleşmedi bekleyip görmemiz lazım umarım giderek güçlenir.
@snowserkan Seninle şu anlamda hem fikirim. Hani derler ya bu maçın ikinci yarısı da var. Eğer Amerika kıtasına kilitlenip kalan bu soğuk ve kar akışı o alandan çözülürse ( ki çözülmek zorunda olduğunu düşünüyorum.) Bir şekilde benzer hatta daha fazlası Avrupa ve bizim coğrafyamız için de olacaktır. Ben ısrarla söylüyorum o veya bu sebeple mevsimlerde kayma var ocak ayı sanki sonbahar ile kış arasında yumuşak bir geçiş gibi davranıyor. Dervişin zikri neyse fikri de odur hesabı ben şubat ayının bizleri çok mutlu edeceğini düşünüyorum.
yakın tarihlere tahmin yapmak kolay mesele 15 gün sonrasında olabilecekleri görebilmek
Bu cumartesi Bolu dağı cankurtaran kesimine gitmeyi düşünüyorum nasipse güzel kar olacak 900 metre rakım. Yoğun kar vermiş karı özledim karla hasret gidercem hayırlısı ile kızımla birlikte.
https://modeles16.meteociel.fr/modeles/g...-384.png?6
GFS https://modeles16.meteociel.fr/modeles/g...-0-384.png GEM 5-10 Şubat arası bir sistem göz kırpıyor gibi
İlk hafta sistemi sürprizlere açık bir şekilde yaklaşırken Şubat 20 civarında yeni bir sistem göründü ufukta
Yurdumuz 3 şubat tarihinde muhtemelen soğuk ve yağışlı bir havanın etkisine girecek ancak etkisi şu an ne kadar belli değil ancak güzel olan modellerin çoğu bu tarihlerde soğuk hava göstermeye başladı takipte kalalım bakalım güçlenme ihtimali söz konusu hayırlısı inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, Snowtime
Gem sabah güncellemesi
Gem gfs iki katı daha kuvvetli sistem verdi ![]() Ecmf
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat, Snowtime |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, hasanshn, pcz2013, Poyrazkarayel, REALSHADOW, 83 Ziyaretçi |