Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar merhaba sistemler öteleniyor çünkü amerikanın doğusuna acayip acayip soğuklar iniyor bizim efsane dediğimiz sistemler orada tırışkadan sistem olarak kabul ediliyor. -12 incek diye inlerken adamlara -20 -25 iniyor 850 hpada. Biz de buradan onları izliyoruz. Şaka gibi ao nao bakıyoruz tamam diyoruz sistemler gelecek hoop amerikaya iniyor. Bunun sebebi Abd doğusuna inen aşırı soğuklar neticede izlanda siklonlarını azdırıyor o siklonlar da bizim sistemleri siklonluyor. Bize de kala kala krııntılar kalıyor. Zıkkımın kökünü yiyoz anlıyceniz agıdeşler.

(01-19-2025, 04:20 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba sistemler öteleniyor çünkü amerikanın doğusuna acayip acayip soğuklar iniyor bizim efsane dediğimiz sistemler orada tırışkadan sistem olarak kabul ediliyor. -12 incek diye inlerken adamlara -20 -25 iniyor 850 hpada. Biz de buradan onları izliyoruz. Şaka gibi ao nao bakıyoruz tamam diyoruz sistemler gelecek hoop amerikaya iniyor. Bunun sebebi Abd doğusuna inen aşırı soğuklar neticede izlanda siklonlarını azdırıyor o siklonlar da bizim sistemleri siklonluyor. Bize de kala kala krııntılar kalıyor. Zıkkımın kökünü yiyoz anlıyceniz agıdeşler.

Bu Amerika koca ocak ayimizi yedi.Subatta ne olur belli olmaz ama gözüken o ki şubat ayının başlarında bir kuvvetli soğuk daha bekliyorlar (Amerikan hava forumlarinda)o da gelirse şubatın ilk 10-15 ide çöpe gider gibi.Sözum ona kuzey Amerika da mevsimsel tahminlerde ılık bir kış bekliyorlardı.Tabi burada jet akımları batılı rüzgarlar önemli onlarda sağ olsun dolu dizgin son sürat devam ediyor İnşallah batılı rüzgarlar hız kaybedip çok hafif doğulu eserde sibirya dan bize bireyler gelir.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(01-19-2025, 08:17 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2025, 04:20 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba sistemler öteleniyor çünkü amerikanın doğusuna acayip acayip soğuklar iniyor bizim efsane dediğimiz sistemler orada tırışkadan sistem olarak kabul ediliyor. -12 incek diye inlerken adamlara -20 -25 iniyor 850 hpada. Biz de buradan onları izliyoruz. Şaka gibi ao nao bakıyoruz tamam diyoruz sistemler gelecek hoop amerikaya iniyor. Bunun sebebi Abd doğusuna inen aşırı soğuklar neticede izlanda siklonlarını azdırıyor o siklonlar da bizim sistemleri siklonluyor. Bize de kala kala krııntılar kalıyor. Zıkkımın kökünü yiyoz anlıyceniz agıdeşler.

Bu Amerika koca ocak ayimizi yedi.Subatta ne olur belli olmaz ama gözüken o ki şubat ayının başlarında bir kuvvetli soğuk daha bekliyorlar (Amerikan hava forumlarinda)o da gelirse şubatın ilk 10-15 ide çöpe gider gibi.Sözum ona kuzey Amerika da mevsimsel tahminlerde ılık bir kış bekliyorlardı.Tabi burada jet akımları batılı rüzgarlar önemli onlarda sağ olsun dolu dizgin son sürat devam ediyor İnşallah batılı rüzgarlar hız kaybedip çok hafif doğulu eserde sibirya dan bize bireyler gelir.
Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanan A.B.D.'deki büyük meteorologlar(!)  bile ılık kış bekleyip böylesi bir kabus yaşayacağını bilemiyorken bizim ülkemizdeki yarım akıllı bazı kişiler de bizim amatör tahminciler neden bu kadar yanılıyor diye sorguluyor. Uzaktan ahkam kesmek kolay .Neyse... Ben bize elinden geldiğince,dili döndüğünce bilgilendirmeye çalışan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

(01-19-2025, 08:44 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2025, 08:17 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanan A.B.D.'deki büyük meteorologlar(!)  bile ılık kış bekleyip böylesi bir kabus yaşayacağını bilemiyorken bizim ülkemizdeki yarım akıllı bazı kişiler de bizim amatör tahminciler neden bu kadar yanılıyor diye sorguluyor. Uzaktan ahkam kesmek kolay .Neyse... Ben bize elinden geldiğince,dili döndüğünce bilgilendirmeye çalışan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sanırım üstteki yorumuma hitafen yanıtladın. Şöyle söyleyeyim aklımın bana kalan yarısı muhtemelen tüm sülalene yeter ondan şüphe olmasın. Adı lazım olmayan forumdan beri snowserkan ve diğer değerli tahmincileri takip ederim, 15 seneye yakın bir süreden bahsediyorum. Bunca süre boyunca biz kar severleri tatmin edecek en fazla 2 sistem gelir, ama öncesindeki tahminlere bakarsan 60 olmalıdır bu sayı. Tahmin yapmak ile veri okumanın çok farklı şeyler olduğunu serkan beyde her seferinde vurgular. Bu konudan da sitem ediyorum evet ama bu sene özelinde bir durum var ki, ben hiç böylesini görmedim. Dün kar emojilerini havada uçuranlar, bir sonraki güncellemede ay atlıyor. İki mesaj, bir güncelleme ile bu denli bir yanılgıyı evet bu sene ilk kez görüyorum. Gel tahminini kendin yap diyenler olabilir, o da başım üzerine. İyi forumlar.

Uzaktan uzaktan takip edelim
resim
  Beğenenler:
  • Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-20-2025, 01:43 AM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(01-19-2025, 11:07 PM)apocahpto1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2025, 08:44 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2025, 08:17 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Amerika koca ocak ayimizi yedi.Subatta ne olur belli olmaz ama gözüken o ki şubat ayının başlarında bir kuvvetli soğuk daha bekliyorlar (Amerikan hava forumlarinda)o da gelirse şubatın ilk 10-15 ide çöpe gider gibi.Sözum ona kuzey Amerika da mevsimsel tahminlerde ılık bir kış bekliyorlardı.Tabi burada jet akımları batılı rüzgarlar önemli onlarda sağ olsun dolu dizgin son sürat devam ediyor İnşallah batılı rüzgarlar hız kaybedip çok hafif doğulu eserde sibirya dan bize bireyler gelir.

Sanırım üstteki yorumuma hitafen yanıtladın. Şöyle söyleyeyim aklımın bana kalan yarısı muhtemelen tüm sülalene yeter ondan şüphe olmasın. Adı lazım olmayan forumdan beri snowserkan ve diğer değerli tahmincileri takip ederim, 15 seneye yakın bir süreden bahsediyorum. Bunca süre boyunca biz kar severleri tatmin edecek en fazla 2 sistem gelir, ama öncesindeki tahminlere bakarsan 60 olmalıdır bu sayı. Tahmin yapmak ile veri okumanın çok farklı şeyler olduğunu serkan beyde her seferinde vurgular. Bu konudan da sitem ediyorum evet ama bu sene özelinde bir durum var ki, ben hiç böylesini görmedim. Dün kar emojilerini havada uçuranlar, bir sonraki güncellemede ay atlıyor. İki mesaj, bir güncelleme ile bu denli bir yanılgıyı evet bu sene ilk kez görüyorum. Gel tahminini kendin yap diyenler olabilir, o da başım üzerine. İyi forumlar.

Kesinlikle size hedef alarak yaptığım bir yorum değil bu .Benim sitemim hiç bir şey bilmeden hiç bir şey takip etmeden ortaya sadece bulandırmaya gelen kişilere yazılmış bir ifade bu .Siz nasıl bunu üzerinize alındınız bilmiyorum ama günahıma giriyorsunuz . Çok üzücü bir ifade oldu yazdıklarnız Sad

Bu arada bir kere söyleyecğim işe aile sülale gibi kavramları SAKIN bir daha karıştırmayın .Amacından uzaklaşmış ifadeler kullanıyorsunuz. Hiç bir delikanlıya bir başkasının ailesine sülalesine ulaşan ifadeler kullanmak yakışmaz.
  Beğenenler:
  • apocahpto1, Erol Bıldırcın, mirhan

Yazsız yıl yaşanmış geçmişte.

1850 li yıllarda

Peki Avrupa da hiç KIŞSIZ YIL yaşanmış mıdır?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

(Son Düzenleme: 01-20-2025, 07:58 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Merhaba

Yillardir foruma uyeyeyim , yaz kis demeden hava ile ilgili tahmin ve bilgilendirmeler yapiyorum. Bunu hicbir menfaat beklemeden sadece uyeler bilgilensin diye yapiyorum. Son yillarda artik basklarinin tahmine yorum yapmiyorum  , dusuncem farkli olsa bile tahminlere saygi duyuyorum. 3 gun once foruma girdigimde buyuk bir sok yasadim. Asagidaki uyari karsima cikti. Diyagram paylasip olacaklari soylemek haricinde nasil bir tahrik edici harekette bulundum ?

O tahrik edici dediginiz mesaji bana gostermenizi rica ediyorum.

Ayrica mesajin sonuna yeter sabir tasirsin gibi sacma sapan birsey yazilmis bu ne kadar basit kaba bir uslup rahatsiz olunan mesaj varsa acikca altina yazilir boyle engelleyip cumle sonuna mesaj yazmak ne kadar basit bir hareket.

Bu konu icin yapan kisiden cevap bekliyorum

Tesekkurler

resim
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-20-2025, 07:58 PM)
Başkası tahmin ve yorum yaptığında sende lakayıt bir şekilde Gülücük emojisi Koyarsan banlanırsın, sen önce başkasına saygı duymayı öğren sonra saygı bekle tamam.
  Beğenenler:
  • coskunnkartal

Karsızlık bu foruma yaramıyor  Big Grin tertemiz delirdik ülkecek  Big Grin abilerim, ablalarım, kardeşlerim etmeyin eylemeyin. Beyaz sevdanın peşindeyiz hepimiz kalp kırmaya sinir yapmaya gerek yok. Kar bu yağsa da yağmasa da biz kendisinden razıyız. Birimiz yağacak veya yağmayacak dediğinde o olmuyor neticede. Sıkıntı yapmayın bu kadar tadını çıkarın doğanın. Türkiyenin batısı zaten konumu itibarıyle 365 günde 4 gün kar yapan bir konumda. 365 de 4 bir orandan bahsediyoruz. Ben söyliyim kazı kazanda para kazanma ihtimaliniz karın yağma olasılığından daha fazla  Big Grin bunun için kalp kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Foruma hep beraber kafa dağıtmak için giriyoruz. Kar yağdırmak için Kemal Sunal filmindeki Arif misali para toplamıyoruz ki. 100 bin lira verdik yağdırması lazım gibi bişey komik olurdu  Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Alp 1903, coskunnkartal, Eray, Hasan_iSTANBUL, Özgür, Primavera

Arkadaşlar merhaba bir yardımınıza ihtiyacım var ?

Perşembeden pazar sabahına kadar sakaryada olacağım kızım ve yeğenlerime kartepe sözü verdim ama o tarihlerde kartepede bile kar olmayacak. Dolayısıyla sakaryaya en yakın kar görebileceğimiz yer neresidir bileniniz varsa beni yönlendirebilir misiniz ? Son çare kartalkayaya gideceğim ama kartalkaya da sakaryaya 150 km ?

Konuyu Okuyanlar:
81 Ziyaretçi