| |
(01-07-2024, 01:38 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarını bekleyin yeni veriler var ne olacaksa 13 -23 ocakta olacak Şubat'ta gözüken sistem sayısı 2 (şimdilik) Şubat başı için sistem verileri var ama şu an çok karışık endeksler bu hafta inşallah sağlıklı verileri açıklarım Ocak, Şubat, Mart sıcaklık ortalaması ![]() Şubat Ortalamalarır epeyce altında geçeceğini tahmin ediliyor ecmf
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Sanırım tarih ötelemesindeki mantığı şöyle örneklendirebiliriz. İçine hava basılan bir balon var .Serkan Bey balonun normal şişeceği tarihi söylemişti .Ama hava balonu patlatma noktasına kadar şişirmeye devam etti ve 20 Ocak tarihi de (artı - eksi bir iki gün olablir ) o balonun tüm kapasitesini doldurup patlayacağı tarih.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
Serkan abi başta ben olmak üzere bir çok kişinin yüreğine KAR serptin diyebilirim
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
(01-08-2024, 11:08 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım tarih ötelemesindeki mantığı şöyle örneklendirebiliriz. İçine hava basılan bir balon var .Serkan Bey balonun normal şişeceği tarihi söylemişti .Ama hava balonu patlatma noktasına kadar şişirmeye devam etti ve 20 Ocak tarihi de (artı - eksi bir iki gün olablir ) o balonun tüm kapasitesini doldurup patlayacağı tarih. Öylede diyebiliriz. Yada koca bir cam kavanozun içine Ağzına kadar silme Un, Çay veya Kahve koyduğunu düşün. Sana göre artık yer kalmamış taşma seviyesine gelmiştir. Ancak kavanozu sıkı bir şekilde sallayıp. Sağa sola, İleri geri oynattığında sana bir miktar daha yer açılacaktır. Gözlerinle göremediğin hava boşlukları artık orada olmayacağı için olacaktır bunlar. İşte biz örneklerimizi şekillendirmekle mükellefiz. Tahminlerimizdeki boşluklar aynen yukarıda verdiğim örnekteki gibidir. Veriler sağlamlaştıkça doğruya yaklaşmakta bir o kadar kolaylaşmaktadır. (01-08-2024, 11:10 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi başta ben olmak üzere bir çok kişinin yüreğine KAR serptin diyebilirim Rica ederim Hasan kardeşim.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet,
Superior valuable administrator...
Saygıdeğer Serkan bey dostum, Analar ne evlatlar dünyaya getirmiş,Ey Maşallah. Ne mutlu şahsınıza. İyi ki varsınız,sizleri kalben seviyorum. Şahsınızı,her daim onore etmekten büyük bir keyif alıyorum ve etmeye de devam edeceğim. Çünkü,bunu ziyadesiyle hak ediyorsunuz. Bu,pek naif ve herkese bilgi patlaması yaşatan akademisyenlik ruhunuza ve elinizin kalemine sağlık diyorum... Maaşımı,ayın 21.inde alacağım... ATM'ye giderken, yolda herhangi bir olumsuzluk yaşar mıyım? Rakım:118 mt. Lokasyon:Başakşehir. Ulaşım:Yürüyerek. Bakım:Bana ait. Yoğun emekleri geçen,tüm sair Kar Delisi dostlara selamlarımı iletirim. Hoşça kalınız,
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet,
Serkan Bey gerçekten sana saygı duymamak elde değil .Tek kelime ile 12 den vurdun. GFS de 20 Ocak da afet iniyor tepemizden ! Eğer bu şekilde gelirse çok uzun yıllar konuşulacak bir sistem olur bu
Beğenenler:
• ahmetcengiz, AZOR, Burak1980,
Gfs gece güncellemesi
Bunu göstereceğini 2 gündür zaten biliyorduk Serkan beyle.... Paylaştığımız veriler orta Avrupa'dan bize inen oluk oluk soğukları gösteriyordu böyle inerse ülke sistemi olmaz ama ama süprizi bol olur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Burak1980, 121 Ziyaretçi |