Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gem
resimecmf
resim

Değerli Admin Hasan bey,
Öncelikle,kaleminize sağlık derim.
Yönetim ekibinize,gayet doğru ve realist olan kurallarımızı tüm katılımcılara ilânen duyurduğu için teşekkür ederim.
Zannımca,biraz geç oldu ancak hakikaten iyi oldu.
Emeği geçen yöneticiler sağolsunlar.
Kurallar çerçevesinde yaşamlarımızı idame ettirmemiz,mutlak surette en müspet olanıdır.
Zaten,bu hayatı da öyle yaşamıyor muyuz?
Eğer ki,aksi vuku bulursa işler karmaşık bir hale ulaşır,malumunuz.
Şahsım olarak,bazı zamanlarda ingilizce kısa eklemeler yapardım...
Bundan böyle,yabancı lisanda yapacağım eklemenin yanına açıklamasını da yazmam gerekliliğini hissettim,doğru olan da budur elbette?
Bu hususu da,forum kurallarına ilâve edebilirsiniz,belki.
Dip not:Bu akşamın,neden dolayı bu şekilde yaşandığının detaylarını net olarak bilmiyorum.
I wish that,
the best medicine in the world...surely will be the respectful rules.
Herkese,
hoşça ve dostça kalacağımız,nice güzel kar yağışlarını beraberce ve sağlıkla göreceğimiz bir kış sezonu temenni ederim.
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, Hasan_iSTANBUL, Mturi, Snowsedat

Dek dek gelin tek tek değil. Bakalım hafta içi daha neler olacak bu daha fragman. Asıl film başlamadı. Yakında sinemalarda.

Karlı 

Yaz uykusundan uyandık, kar kokusunu aldık... Bundan sonra pusuya yattık beklemedeyiz
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Enginist, Hasan_iSTANBUL, Mturi, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-07-2024, 11:57 PM, Düzenleyen: kral.)

resim

ECMWF Senaryo ortalaması -11 derece.

resim

Bu da diyagramı. Yağışın maşallahı var.  thumbsup

(01-07-2024, 10:11 PM)Əspəranza34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli Admin Hasan bey,
Öncelikle,kaleminize sağlık derim.
Yönetim ekibinize,gayet doğru ve realist olan kurallarımızı tüm katılımcılara ilânen duyurduğu için teşekkür ederim.
Zannımca,biraz geç oldu ancak hakikaten iyi oldu.
Emeği geçen yöneticiler sağolsunlar.
Kurallar çerçevesinde yaşamlarımızı idame ettirmemiz,mutlak surette en müspet olanıdır.
Zaten,bu hayatı da öyle yaşamıyor muyuz?
Eğer ki,aksi vuku bulursa işler karmaşık bir hale ulaşır,malumunuz.
Şahsım olarak,bazı zamanlarda ingilizce kısa eklemeler yapardım...
Bundan böyle,yabancı lisanda yapacağım eklemenin yanına açıklamasını da yazmam gerekliliğini hissettim,doğru olan da budur elbette?
Bu hususu da,forum kurallarına ilâve edebilirsiniz,belki.
Dip not:Bu akşamın,neden dolayı bu şekilde yaşandığının detaylarını net olarak bilmiyorum.
I wish that,
the best medicine in the world...surely will be the respectful rules.
Herkese,
hoşça ve dostça kalacağımız,nice güzel kar yağışlarını beraberce ve sağlıkla göreceğimiz bir kış sezonu temenni ederim.

Değerli görüşleriniz ve şahsınıza münhasır yorumlarınızla foruma renk kattığınız için size ayrıca ben teşekkür ederim eksik olmayın üstadım..

(Son Düzenleme: 01-08-2024, 02:24 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi
Akşama göre daha iyi Ege'ye kadar inip siklon patlatı daha değişim olacaktır perşembeye kadar yağış durumu netleşir İstanbul 1 cm yapabilir 10 cm de bakacazzz göreceezzzx.. Big Grin
resimresimresim
resim

Selamün Aleyküm..Hayırlı sabahlar..Arkadaşlar son derece keyifli günlere hazırmıyız? Artık kaçarı, Göçeri kalmadı..Müthiş güzellikler görmeye, tadını çıkarmaya bakın..Bu saatten sonra yapacağınız şey sadece sahlep, çay ve kahve depolayın..Cam kenarı nöbetleri 3 vardiye olacak..Gündüz, akşam ve gece olmak üzere..Nöbetlerde uyuyanı tutanak tutup işten atarım, bilginiz olsun..( Su uyur, düşman uyumaz.)  eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-08-2024, 08:23 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gem nerdeyse gfs nin iki kattı soğuklarla veriyor sistemi bize uzun süre -12 lerdeyiz birde yağışlar soğuklar çakışsa ufak bir efsaneye dönüşecek

resim

(Son Düzenleme: 01-08-2024, 08:48 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

SON GÜNCELLEMELER UKMO, ICON, GEM, GEFS.. thumbsup ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A... thumbsup 
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
56 Ziyaretçi