Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ahmet Temel 18 Ocak 00:27· Arkadaşların ile paylaşılıyor
Ocak bitmeden kar İstanbul semalarında inşallah ihtimal %80
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Ataşehir ‘de toz şeklinde yağış gittikçe miktar olarak artıyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mturi, SinemSahin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-29-2023, 08:35 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs akşam güncellemesi
Kötü bir güncelleme oldu güneyde bol yağış diğer bölgelerde olağan yağışlara dönüştü batı kuru kaldı
resimresim
resim

(01-29-2023, 08:30 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs akşam güncellemesi
Kötü bir güncelleme oldu güneyde bol yağış diğer bölgelerde olağan yağışlara dönüştü batı kuru kaldı
resimresim
resim
Buna hafta sonu sendromu diyelim Erdoğan abi.yarin daha güzel goruntuler çıkar inşaallah.
                             Sonsuza DEK

@snowserkan bey modellerde izlanda çok kuvvetli gözüküyor.beklediğiniz sistemler modellerde ne zaman kendini gösterir.

(Son Düzenleme: 01-29-2023, 09:13 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

No panik !!!  Bu akşamki güncellemeye bakıp, postu yere sermeyelim..Sıcak senaryo ve bu normal bir durum..Bu saatten sonra geriye dönüş olmaz, rahat olun, keyfinize bakın..Bu işin bileti çoktan kesildi.Yarın düzelir..Pazar günü genelde Hans ipin ucunu uçuruyor ve birazda ayarı, dozu kaçırıyor, hepsibu... eye  Big Grin  Smile O bunu hep yapar, alışkın olmanız lazım.. Smile

Haftasonu çıktılarını dikkate almayın diye söyler hep üstadlar

Ecmf İzlanda baskısını çözemedi işin açıkçası hafta sonu 0 çektik 
resimresim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr

(Son Düzenleme: 01-29-2023, 10:18 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ne diyosak o.. thumbsup Rahat olun, koltuğunuza yaslanın ve önümüzdeki hafta yaşanılacak olanları düşünüp, çayınızı, kahvenizi yudumlayın..Bakın istikrar abidesi ECMWF'de benimle aynı fikirde..Şubatın 3, 4 ünden itibaren KAR, KIŞ, KIYAMET... Smile  thumbsup Ben şuan çekirdeklerimi aldım, çayımıda kenara monte ettim, uzattım ayaklarımı tv de çizgi film seyrediyorum..Bana göre bu iş bitti..Sizde GFS'ye bakıp boşuna karalar bağlamayın, sadece yaşanacaklara odaklanın.. thumbsup Bakın ayın 3 ünden sonraki enson güncel  gün gün ECMWF modelleri..

resim
resim

resim

resim

resim

resim

Kartepe deyince bir kaç arkadaş yazmış bende biraz araştırdım bu havalar bize gelmezse bizde sevdiğimizin ayağına gideriz dedik hiç merak etmeyin bu kış Kar sevdamızı doya doya yaşayacağız inşaAllah.

Bir program yapalım diyen bir arkadaşımız var organize ederim ben dedi detayları size aktarıcam gelmek isteyen katılmak isteyen olurmu bilmem olursa keyifli bir pazar günü geçirmiş oluruz inşaAllah.

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, hacimuratt, Snowsedat, 37 Ziyaretçi