| |
Günaydın arkadaşlar gün içinde uludağda kar yağaşı olurmu değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-29-2023, 01:30 PM)
Merhabalar, Profilinizde İl İlçe bölümünü doldurun lütfen yorumlarınız silinmesin. REALSHADOW yazdı (01-29-2023, 01:13 PM)
Lütfen önce yazılan mesajları okuyunuz. Sizden önceki iki mesaj da zaten yazıyor !
SErkan patron mesajıma cevap ne zaman atcan patlat artık bombayı forum şenlensin biliyon meseleyi.
Merhaba arkadaşlar
Öğlen gfs güncellemesi 3-6 veya 7 subati biraz zayiflatmis arkasından 8-9 şubat sonrası daha da efsane çıktılar sunmuş. Farklı senaryolar bizi bekliyor sanırım
Geçen hafta işaret ettiğim 10 Şubat sonrası uzunları yakmış geliyorum diyor
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Gfs öğle güncellemesi 4 Şubat sonrası bir şekilde geliyor ben sistemi kendi haline bıraktım çarşamba sistemin karakteri belli olur
![]() ![]() Sistem bize 10 Şubat'ta kadar Karadeniz etkisiyle yağış bırakacak bunu model çözemiyor kar birikiminde , deniz suyu sıcak,sistem çok soğuk olmasada dek üretiyor. 6 Şubat sonrası
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Arkadaşlar sanıyorum son GFS güncellemesi çok farklı bir senaryo deniyor..4 Şubattan itibaren blokaj içeren ve benim 10 ile 15 Şubat arası beklediğim ve bir kaybolup, bir görünen efsane adayı sistemi aralık vermeden birleştirmiş ve öne çekmiş gibi..Anlıyacağınız, görünen oki ayın 4 ünden itibaren 15 ine kadar KAR, KIŞ, KIYAMET ne ararsanız..Anlaşılan oki, Atmosfer yaklaşık 2 değerli KIŞ ayımız olan Aralık ve Ocakda bizden çaldıklarını fazlasıyla Şubat ayında iade edecek..Şimdi işte bekleyin yaşanacakları..KIŞ ın belkide bu kadar gecikmesinden çıkacak hayırda bu olsagerek...Artık Uludağ ayağımıza geliyor, HAZIROL İstanbul...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet,
Şubat sistemleri peşpeşe geliyor nerdeyse birbirine bağlı beklediğim sistemin blokajlı bir şekilde üstümüze yatmasını bekliyorum
Not :20 Şubat tarihlerinde bir Sibirya daha var ![]() Bunuda şuraya ekleyeyim gem kontrol beklentime yakın bir sinoptik vermiş
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• AZOR, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Ftherdem, 75 Ziyaretçi |