| |
Tarih tekerrür edebilir.
Bir desen mevcut ve benzer sonuçlara doğru gidebilir.
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Burak1980, mehmet karsever, Mturi, Serkofb, SinemSahin, snow41,
Sondakika haberleri İstanbul'a 12 derece birden soğuma sonrası kar 5 gün etkili olacak dedi sabah ve Tv'de izledim.Ama ben üsdatlara inanıyorum gelmeyecek diyorsunuz.
18 22 aralık İstanbul'a kar geleceğini en son mesajında yazmıştı emin abi.Bugün bakıyorum ki basında ve medyada İstanbul'a 4 günlük karlı soğuk hava geliyor diye konuşuluyor.Bunu kardanadam emin abi 3 gün öncesinden söylemişti.Bu soğuk karlı sistem gelmese bile bu cesaretinden dolayı şimdiden tebrik ediyorum.
![]() akın aşağıda fotolarla ispatlıyorum haberleri.
Oflumevlüttt hocam tabiki bizler kar sever insanlarız çok kapsamlı model okuma şansımız yok ama meteociel gfs 850 hpa da görüğümüz kadarıyla yazıyoruz. Ancak o ispat ederek paylaştığın haberde o haberi yapan kişi büyük ihtimalle yazısını okutmak için böyle bir abartı paylaşmış. 5 gün boyunca yazısını gördüğün an zaten gerçek dışı olduğunu anlarsın
NOT: (18--22 Aralık) özelinde yazıyorum 19-22 Aralık da marmara üzerinde -4 -8 ler var şehir merkezlerinde yağar mı üstadlar daha iyi bilir ancak yüksek rakımlarda kar olacak büyük ihtimal inşallah 19 Aralık pazartesi günü sezonun ilk kar yağışını görmek için bende çıkacam bulunduğum şehirde rakımı yüksek yerlere. Nasip olursa ilk fotoları da o gün paylaşıcam .
Az önce paylaştığım desende güneye sürüklenen üst seviye soğuğu eğer 2016 Aralık ayındaki gibi biraz daha batılı gelip derinleşebilirse sonrasında ağızları açık bırakacak farklı bir sinoptik görebiliriz.
Ocak ilk haftası için beklentilerimizi arttırabilriz.
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mturi,
Emin hocam kolay gelsin. Siz son durum hakkında ne düşünüyorsunuz atmosfer Allah’ın izni ile bize bir kıyak yaparmı 20-23 aralıkta bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum
Hocam doğu karadeniz rakım 400 kar görürmüyüz 20 sinden sonra ne diyorsunuz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 44 Ziyaretçi |

NOT: (18--22 Aralık) özelinde yazıyorum