Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey -16 lar dibimize değil kafamıza gelsin. Gfs suan -12 vermiş bile.

Aman korkutmayalım beygiri :Smile şımarıp kaçıyor

Serkan Hocam, forumunuza yeni katıldım. Sizi beğeniyle takip ediyorum. Şubat sonuyla ilgili konuşmayayım ki kaçmasın. Smile

(02-15-2018, 09:12 PM)QBO_28 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam, forumunuza yeni katıldım. Sizi beğeniyle takip ediyorum. Şubat sonuyla ilgili konuşmayayım ki kaçmasın. Smile

Hoş geldiniz.
Konuşun bakalım. Tahmininiz nedir?

Karmı oda ne

Bu akşam gfs gelecek sistemi tam üzerimize yollarken ani bir hareketle sistemi sağa sola dağıttı resmen... bakalım ecm ne verecek

gfs böyle gelirse o 2 günde en az 10 cm birikim olur.Yağışta hiçbir sıkıntı yok gibi. Daha net sonuçlar için 1-2 gün daha bekleyelim

Dakika dakika geliyor az kaldı
resim
Dünden daha iyi

(Son Düzenleme: 02-15-2018, 10:14 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

24 Şubat tan evvel İstanbul için KAR Yapabilecek düzeyde bir sistem yok.

Şubat son haftası ise; daha önce 10 hpa stratosfer hareketlerinede yansımıştı.
Marmara,Balkanlar merkezli  koparılmış bir cut off alçağı,yada güneye yönlendirilen polar atak alacağız.
Soğuk nereye inecek? Cevabı daha önce verilmişti.  thumbsup

Hatta inecek olan soğuk salınımın bolkaja uğrayacağıda görüntüye yansımış ve dillendirmiştim.

Güneye inen soğuk çekirdeğin, Marmara -Balkanlar hattında hareketini durdurduğu ve 
enerjisini (soğuğunu) burada harcadığı Stratosferik vorteks hareketine yansımıştı.

Bu hareket bir blokaj işaretiydi..

lOj3jB.gif

(Son Düzenleme: 02-15-2018, 10:06 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Buda son çıktı fena değil umutlarımızı yok etmedi enazındanresim

Serkan bey en azından ülkenin batısı için ümit var diye düşünüyorum yani o tarihlerde batı kesimler ortalamanın altındaki derecelerde olacak

Konuyu Okuyanlar:
30 Ziyaretçi