| |
Beğenenler:
• adakar, Akın, angelusoO, Barbegazi, Burak1980, Dursun_ayvz, Eray, Erol Bıldırcın, kar-snow, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, volkan34tr
(03-20-2022, 12:47 AM)SnowPoyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aksam Sancaktepeden gebzeye gelirken güzel bir tipiye yakalandım. Çok keyif aldık arabayla dönerken eve . Sistemden memnun olanlar olmayanlar oldu evet ama biz gebze olarak gercekten memnun kaldik beklentimizin ustunde oldu artik Serkan beyinde dedigi gibi bugun sistemin son gunu bu uzucu ![]() ![]() ![]() Artik kar yagiyor olsada hava yumusadi erime basladi ve dun aksam yerde hic kalmamisken yeniden 10 cm kara uyanmak guzel oldu sistemin son gununden goruntuler
Selamün aleykum, hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar...Yaklaşık iki hafta öncesinden bahsetmiş olduğum, 18 - 22 Mart sisteminden sonra kış bitmiyor..Aysonunda ve Nisan ilk haftadındada KAR yağışları göreceğiz, bu KIŞ uzun sürecek ve kolay bitmeyecek diye sık sık yorumlarımda bahsediyordum..Gerçi Şubat ortalarındada güneşli ve ılık günlerde hiçbir modellerde yokken ve kimseler ve medya bu haberi vermezken ısrarla ve üstüne basa basa sizlere bu Şubat ortasındaki güneşli ve ılık günlere bakmayın siz, bu durumun karşılığı Martta tam tersine dönecek ve ağır KIŞ koşulları yaşayacağız bol KAR yağışları görülecek diye sık sık hemen hemen her paylaşımımda sizleri bilgilendirmiştim..Burada çoğunluk kimseler bana inanmadığı gibi alaycı ve dalga geçenler olmuştu..Peki sonunda ne oldu? 3-4 gündür KAR la beraberiz..Bugün ve yarında KAR ve KKY kıyılarda yağmurda görülebilir devam edecek..Şimdide bakıyorum Nisandada sistem var ve takip ediyorum diye önceleri bahsediyordum, yine malum zümreler bana inanmıyorlar ama hiç beklemediğim birisi şimdileri bana inanmış galiba..Buyrun Bundan sonra KAR yok artik diyenlere gelsin..BENCE KIŞ BİTİRİLMESİNDE ACELE EDİLMEMELİ DİYORUM..Bu KIŞ sıradışı gelişmeler oluyor..Nisanda ama karada, ama havada KAR görürseniz beni hatırlayın...
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, kar-snow, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt, Osman58, Snowsedat,
Günaydın,
Kitabi olarak kışın son günü. Yarın Ekinoks…. Bizim DEK ler Güney Yarımkürede çalışmaya gidiyorlar. Aralık’ta görüşmek üzere.
Hayırlı pazarlar arkadaşlar çok güzel bir kış sezonu geçirdik emek veren tüm tahminci dostlara teşekkür ederim 2 kez vortex 3 kezde harika sistemler gördük 2022 kışı hep hatırlanacak bundan sonra yağacak KAR yağışları sıcaklıktan dolayı seyirlik olacaktır inşaAllah seneye 2023 Aralık ayından itibaren bol vortex li
metrelerce KAR lı günler yaşarız
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Dursun_ayvz, Erol Bıldırcın, kar-snow, Neta, Snowevren, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, taboo,
Millet forumu bırakmasın bence
Bir dahaki kışa kadar kimse birşey yazmıycak mı ?
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Erol Bıldırcın, kar-snow, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
(03-20-2022, 12:18 PM)mehmet9881 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet forumu bırakmasın bence Merak etmeyin diğer tahminci arkadaşları bilmem ama ben 365 gün burdayım, daha ne sistemler var geçen yaz mgm uyarı bile yapmamışken biz son senelerin en korkunç sellerini 3 gün önceden haber verdik tabi bende birinin tam ortasında kalarak. Bu yaz sıradan bir yaz olmayacak ilk verilere göre temmuz hariç mevsim normallerinin altında sıcaklıklar tabi değişime açık Bu sene olurmu bilmem ama Ağustos ayında memleketimizin bir yerine kar yağmasını bekliyorum o sene bu sene olur inşallah
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet1903, Akın, Barbegazi, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Guriko, hacimurat, kar-snow, KardanadamEmin, Karlı gün, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Osman58, SnowPoyraz, Snowsedat,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet1903, Akın, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Dursun_ayvz, Erol Bıldırcın, kar-snow, Karlı gün, Mustafa Torun 0834, Neta, Osman58, SnowPoyraz, Snowsedat,
(03-20-2022, 02:32 AM)Əspəranza34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhterem Serkan bey,akademisyenliğiniz şükelâ?... Elinize sağlık birçok kişinin hissiyatına kalem olmuşsunuz.kendim için yaş 50 olmasına rağmen bu tutku bir başka.kar sevdalısı gençler için söyleyeyim üstadın ve bu forumun kıymetini iyi bilin.iyi insanlar ve iyi tahminciler takip edilir.cnn den tut iki forum ve burada serkan üstat.Hele döngü kırıldı dedi 10 bu kışları yaşıyacaz dedi Allah ömür verirse çocukluk ve gençlik yıllarımın ķıslarını tekrar yaşamak nasip olur.bu sene o yıllara geri döndüm batı karadeniz sahil olarak.muhteşem bir kış yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.tekrar kaleminize sağlık.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet, DeMo, Dursun_ayvz, kar-snow, Karlı gün, Neta, Snowsedat,
Merhabalar,
Sanırım 2022 için karlı günlerimiz sona erdi. Ocak-Mart arası kar anlamında heyecanlı ve güzel bir süre geçirdik. Bazen beklentilerimizi karşıladı bazen de karşılamadı ama sonuçta kar anlamında geçen yıllara göre çok çok iyi geçti. Burada bizlere bilgi veren yardımcı olan tüm karsever lere ok teşekkürler ederim. Kış bitti artık yağış ve güneşli günlere kaldık. Ben üstadlar dan bundan sonra da bilgilerini bizlere aktarmalarını isterim. Bu yaz nasıl olacak sıcaklıklar, yağışlar gibi, HERKERSE ÇOK TEŞEKKÜRLER, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Erol Bıldırcın, 65 Ziyaretçi |

metrelerce KAR lı günler yaşarız