Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-13-2022, 04:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @realshadow pazartesi erken saatlerde bir parti kar var modellerde erken hareket etmiş olabilirresim

dostum bu bir parti değil bildiğin ülke boyutunda bir alan inen ...  telefondaki hareket  ve yönü benim gibi bir kar delisini bile ürküttü

(03-13-2022, 04:15 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-13-2022, 04:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @realshadow pazartesi erken saatlerde bir parti kar var modellerde erken hareket etmiş olabilirresim

dostum bu bir parti değil bildiğin ülke boyutunda bir alan inen ...  telefondaki hareket  ve yönü benim gibi bir kar delisini bile ürküttü
Modellerdede gözüküyor ama doğulu geliyor gibi gözüküyorresim

(03-13-2022, 04:18 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-13-2022, 04:15 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Modellerdede gözüküyor ama doğulu geliyor gibi gözüküyorresim

yok üstad uydu görüntüsü direk güney doğulu indiriyor tam tepemize geliyor. eğer telefonda meteorolojinin aplikasyonunda uydu görüntüsüne bakarsan anlarsın demek istediğimi
  Beğenenler:
  • AZOR

19 marrtta beyaz gelinlik geri dönecek inşallah
resim

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Havaciva

Dostlar sevgili karseverler güzel bakalım güzel görelim birbirimizi kırmadan incitmeden sevelim sayalim ve fikirlerimize değer verelim bu güzel aile ortamını bozmayalim bozmak isteyenlerede izin vermeyelim çıkarsiz menfaatsiz ortak paydamiz KAR olsun ve olmayada devam etsin .....

resim

Aydos. Giderayak sistemin son hediyeleri. Lapa lapa kar yağışı...
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • AZOR, Eray, Nil.Trabzon, volkan34tr

Çatalca ates ates atesates
resim

Sistemin sonunu da biz yaşıyoruz sanırım. Tuzla da kar yağışı basladi
  Beğenenler:
  • adakar

Kar gecisleri yarinda devam edecek sali gunu istanbulun dogusunda kocaeli bolgesindede goruldukten sonra bolgemizi terkedecek sonrasindada 18 mart sistemini bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Fatih413, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 27 Ziyaretçi