Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Selamün aleykum, hayirlı sabahlar..Mutlu pazarlar..Daha maç bitmedi, ayın 17 - 22 arası ve Nisanın ilk haftası beklediğim sistem varki, o sanki birkaç gün erken gelecek gibi..Yani Mart 27 sinden sonra 28 - 29 - 30 - 31 Mart gibi geliyor..BU KIŞ KOLAY BİT ME YE CEKKK.... thumbsup  Smile  eye 
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

İnşallah emin abi ağzına sağlık
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Snowsedat

Günaydın emin abi bugün yağışlar nezaman kesiliyor yarın kar yok galiba
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Eyüpte şu an lapa lapa yağıyor
süpheci
  Beğenenler:
  • adakar

(03-13-2022, 08:49 AM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın emin abi bugün yağışlar nezaman kesiliyor yarın kar yok galiba

Bugün yağış aralıklarla devam..Yarına ALLAH kerim.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • Ali_Nalbant, angelusoO, Havaciva, Mturi, yarim

Bundan sonra 3.cü bir sistemdemi var? YOK ARTIK diyenlere gelsin.Ayın 28 ve 29 una bir bakın hele. eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

@KardanadamEmin Bu gidişle doğalgaz faturalarını forum olarak sana ödeteceğiz Smile

Geçen sistemle kıyas yaparsak Eyüpsultan olarak çok daha fazlasını aldık.belki erime hızı daha cabuk olucak ama verdiği keyifte o kadar fazlaydı.yarim saattir dışarıda geziyorum o adım attığında ki kırt sesleri beni benden alıyor.bundan sonra site olarak Mart ayını Kırt ayı olarak analım

resim

resim

resim

resim

resim

resim
                             Sonsuza DEK

DİYAGRAMA BAKIN BU KIŞ BİTERMİ BEA?  GEM 20 MARTA MEZOSİKLON VERİYOR.. Smile  thumbsup 
resim

resim

Mart icin bence cok guzel bir sistemdi, dek yakalayan bolgelerde 20-30 cm birikim oldu. Sicaklik sinirda kaldi ama mart icin cok normal bir durum. Barajlar ve doga icin can suyun oldu bu yagislar

Konuyu Okuyanlar:
48 Ziyaretçi