Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
Emin abi hos geldin beklemiyordum seni hayranların rahat bırakmıyorlar Big Grin Bye

Kartal aahilde de son 1 saattir yağış kesildi. Devamını heyecanla bekliyoruz. Ocak’taki vorteks bu seferkine göre çok daha etkiliydi. Avrupa yakası aralıksız çok etkili yağış aldı. Bu sefer kütleler kopuk kopuk. Üstadlardan yorumlayabilecek var mı? Devamı gelecek mi acaba?
  Beğenenler:
  • adakar, karaşığı

3 saat uyumuşum yarın saat 11 gibi yürüyüşe çıkacağım inşallah güneş olmaz

Maltepe’de yağış bitti mi yoksa devam edecek mi acaba?

Vorteksi istanbul değerlendirdi. Şimdi kırıntılarını biz değerlendiyoruzSmile
  Beğenenler:
  • adakar

ya resmen ortada kuyu var yandan geç yapıyor dek ler istanbula ..koca alana yağış yok ama hem doğuda hem batıda yağış var
  Beğenenler:
  • Snowpiecer

Kar devam edicek miiiii

Bir üstad silivri icin birseyler soyleyebilir mi? Pek Istanbul sayılmaz ama en sanssiz yerlerden biri sanirim bu sistemde. Umut var mi bu saatten itibaren?

Kişisel görüşümdür. Evet kar yağdı mı yağdı. Ama vorteks etkisi bitti sanırım. Dönüş falan da yok şu an. Bulunduğum bölgede de yağış kesildi. Kar yağdı ama vortekse ne oldu. Sitedeki yorumcu arkadaşlar bizi bu konuda aydınlatabilir mi. Site çok sönük. Bana mı öyle geliyor.

@KardanadaEmin bey kimse konuşmuyorken, 1 ay öncesinden bu sistemi belirtmişti. Olurdu olmazdı önemli değil. Hayata pozitif bakışı bu forumdaki insanlara örnek teşkil etmeli. 1 yıldır burayı takip ediyorum. Emin bey hayata pozitif bakışıyla hayatında da düştüğü zaman kalmasını bilen birisidir. Gerçek hayatında da bu böyledir; tahminlerinde de. Herkesten Emin bey’e sürekli bir alkış yapmasını talep ediyorum.
Saygılarımla
Mert

Konuyu Okuyanlar:
afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, Poyrazkarayel, 43 Ziyaretçi