| |
Yağış çok güzel maşallah tipi şeklinde ama ince birikim çok az lapa şeklinde yağar mı ilerleyen saatlerde?
Bu vortex fazla güneye yattı kuzeyden destek gelmese güney marmaraya inecek
arkadaşlar daha önce de söyledim bu sistem Emin abiye yazar diye
sadece sistem perşembeden beri etkili ama yerde kalıcı kar yapmadı yani yağdı eridi en sonunda bu akşam İstanbul günlerdir beklediğimiz kar yağışını aldı. Şimdi biz bekliyoruz ama sanırım bize sizdeki gibi etki olmayacak deniz etkili kardan faydalanan bir konumdayım ama umudum kırılıyor attığınız vortex resimlerinde çok az bir ucu bize dokunuyor o da gece karı olacağından 5-10 cm anca olur sanırım . Tabi bizde perşembeden beri kar var yağıyor biraz eriyor hala dışarıda kar var ama 5 cm geçmeden tekrar erimeye geçti. sözde 23.00 da sonra etkili kar alacağımızdan bahsedidi ama bakalım
2022 MART AYI UZUN YILLAR KONUŞULACAK BİR AY OLARAK TARİHE GEÇECEK...Yazın bir kenara..Bundan sonraki sistemde süper bir sistem..Siz sadece bizi izlemeye devam edin..
Emin abi sistem daha şuan başladı desek yerimidir böyle giderse ümraniye sabaha 70cm ?
(03-12-2022, 08:57 PM)hacimurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şekilde saatlerce devam ederse yarın öğleye kadar yağarsa sonuçları kestiremiyorum bile. Ve öyle olacak gibi görünüyor bende isterdim o dediğini ama radar bizim bu akşamki şok dalgasının anadolu yakası için şimdilik geçmek üzere olduğunu söylüyor .. ha devamı için tabi ki demiyorum ama ilk atak bitmek üzere.bundan sonra sanırım hızlı ve öfkeli olacak ataklar.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, Poyrazkarayel, 45 Ziyaretçi |

attığınız vortex resimlerinde çok az bir ucu bize dokunuyor o da gece karı olacağından 5-10 cm anca olur sanırım . Tabi bizde perşembeden beri kar var yağıyor biraz eriyor hala dışarıda kar var ama 5 cm geçmeden tekrar erimeye geçti. sözde 23.00 da sonra etkili kar alacağımızdan bahsedidi ama bakalım