Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ilk kez Beylikduzunde oturduguma uzuldum Sad burun karlar eridi neredeyse hava da gunesli …
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980

(Son Düzenleme: 03-12-2022, 03:13 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

Arkadaşlar sanki şile kuzeydoğusundan uç vermiş gibi gözüküyor.sanırım oradan güneybatıya doğru yönelecek gibi geliyor bana ..Yön maltepe adalar istikameti gibi gözüküyor
Farkındaysanız kütleler radarda istanbula girmeden vortexe kapılıp doğuya doğru spin atıyor
  Beğenenler:
  • snowpiercer, SnowPoyraz

(03-12-2022, 03:10 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sanki şile kuzeydoğusundan uç vermiş gibi gözüküyor.sanırım oradan güneybatıya doğru yönelecek gibi geliyor bana ..Yön maltepe adalar istikameti gibi gözüküyor
Farkındaysanız kütleler radarda istanbula girmeden vortexe kapılıp doğuya doğru spin atıyor

Hesaplamadığın şey vortexte güneye geliyor.

(03-12-2022, 03:17 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-12-2022, 03:10 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sanki şile kuzeydoğusundan uç vermiş gibi gözüküyor.sanırım oradan güneybatıya doğru yönelecek gibi geliyor bana ..Yön maltepe adalar istikameti gibi gözüküyor

Hesaplamadığın şey vortexte güneye geliyor.

bence sen yazdığımı okumuyorsun ya da anlamadın. kuzeydoğudan güney batıya diyorum yani aşağı hareketin yönünü söylüyorum

Ya bomba diyorsunuz yok geliyo diyorsunuz güneş açıyor Ataşehir

avrupa yakası olacak sadece şuana kadar soğunu çektik Sad

(Son Düzenleme: 03-12-2022, 03:38 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

(03-12-2022, 03:35 PM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: avrupa yakası olacak sadece şuana kadar soğunu çektik Sad

Bi bilsem bekliyoruz bakalım Sad

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...meydani/11

radarın yeşil kısmı tam kocaeli / kandıra'da ve yağış muhteşem. 10 dk önce yerlerde bir şey yoktu.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, burakrpc, konuralp, Nil.Trabzon, SnowPoyraz

Arkadaşlar bu tür girdap olaylarında son saate kadar herşey değişebilir maalesef ki son tahminler avrupa yakası için iyi değil silivri çatalca esenyurt beylikdüzü hadımköy tarafları az etkilenecek gibi biraz daha doğu ilçeler g.o.p bağcılar esenler güngören bakırköy zeytinburnu bölgeleri şiddetli etkilenecek ama dediğim gibi tam terside olabilir son ana kadar bekleyip göreceğiz
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Nuray, SnowPoyraz, snowsnow

(Son Düzenleme: 03-12-2022, 03:56 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

(03-12-2022, 03:49 PM)Kutup Rüzgârı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu tür girdap olaylarında son saate kadar herşey değişebilir maalesef ki son tahminler avrupa yakası için iyi değil silivri çatalca esenyurt beylikdüzü hadımköy tarafları az etkilenecek gibi biraz daha doğu ilçeler g.o.p bağcılar esenler güngören bakırköy zeytinburnu bölgeleri şiddetli etkilenecek ama dediğim gibi tam terside olabilir son ana kadar bekleyip göreceğiz

Dün bende aynı şekilde düşündüğüm için hedef oldum aman dikkat et kolla kendini.  Coffee Heran biri çıkıp mgmden iyi mi bilecen cahil diyebilir sana aman dikkat.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Kutup Rüzgârı, scream, snowsnow

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, coskunnkartal, Kartalmustafa, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 44 Ziyaretçi