| |
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı, Nuray, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• Burak1980, EJDER, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, Kutup Rüzgârı, Nuray, scream, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Serkan hocam sabah 10-11 gibi kuvvetli KAR yağışları başlar dediniz bunlar vortexin öncü yağışlarımı olacak ayrıca bağcılar esenler güngören için cm tahminleriniz nedir teşekkür ederim
Serkan abim seni yormak istemiyorum ama Gaziosmanpaşa dan da iki kelime ediver sana zahmet ilçemizde ben dahil çok üyemiz var.
@snowserkan beyi bulmusken bende sormak isterim bizim bolge icin ongorunuz nedir kuvvetli yagis var mi
bugun sabah 9.30 - 12.00 arasi super bir yagis amistik yarin icin nedir
Ecmwf ve gfs vortex batıdan giriş yapacak diyor ıcon iyice doğulattı vortexi serkan hocam sizin görüşünüz önemli sizce hangisi daha ağır basıyor
Merhaba @snowserkan abim ve @KardanadamEmin . Öncelikle yarın hem eyüpsultan için hemde kavacık için saat yağış tahmininizi alabilir miyim? İşe gideceğim kendımı onceden hazırlamalıyım
Bu ne iştir arkadaşlar yahu ao nao kış bitmedi baharı unutun diyorlar ikisi birden. 18 mart sistemi de gelirse aynı 87 deki gibi uzun soluklu mart soğuğu olur karlar düşer düşer düşer ağlarım şarkısını söyleriz. Bu kış 2022 nin 87 out olacak demiştim öyle de olacak gibi sadece vorteks bile efsane için yeterli bir yılda 2 vorteks hatta yarın ki 2 part halinde olacak gibi. Bu arada 18 inden 21 ine kadar sürebilecek bir başka sistem daha var onda da vorteks olursa şaşırmam şartlar müsait çünkü.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Eray, mehmet karsever, Nuray, Snowsedat, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 58 Ziyaretçi |