| |
Arkadaşlar iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim hepinize.
Solunumda biraz problem yaşadım. Sıkıntılı bir kaç günüm oldu maalesef. Şu an gayet iyiyim ALLAH'a şükürler olsun.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmet sözen, Ahmet1903, Akın, Ali_Nalbant, aligungen, Alp 1903, angelusoO, Antalyaspor1966, Argento1907, Aslan536,
Allah(c.c) şükürler olsun snowserkan abimiz 1 dk önce çevrimiçi oldu.Sen çok yaşa abi iyimisin.seni çevrimiçi görünce çocuklar gibi sevindim.ayin 6 sından beridir seni takip ediyorum abi.kismet bugüneymiş.opuyorum abi ellerinden umarım sağlığın iyidir.
Sonsuza DEK
(03-10-2022, 05:55 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah(c.c) şükürler olsun snowserkan abimiz 1 dk önce çevrimiçi oldu.Sen çok yaşa abi iyimisin.seni çevrimiçi görünce çocuklar gibi sevindim.ayin 6 sından beridir seni takip ediyorum abi.kismet bugüneymiş.opuyorum abi ellerinden umarım sağlığın iyidir. Sağol güzel kardeşim benim. İyiyim çok şükür. Gözlerinden öperim.. Sağol Varol.
(03-10-2022, 05:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim hepinize. Çok sevindik abi geçmiş olsun forumun simdi tadı yerine geldi
@snowserkan Tekrardan çok geçmiş olsun... Önce sağlık aramıza tekrardan hoşgeldin.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 53 Ziyaretçi |