| |
Bileceğiniz bir şey varsa İstanbul en kuvvetli yağış ve birikimini Pazartesi alacaktır.
Mgm yarın için uyarı vermiş. Yarın da Pazartesi için verecek rahat olun. Bu demek değil ki bu gece kar yok elbette kar var bu gece. Mezosiklon falan da yok arkadaşlar. Mezosiklon öyle olmaz..
Beğenenler:
• adakar, Advocate, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, burakrpc, Deepsnow, Doqukan10., Ekrem14,
Beğenenler:
• Burak1980, Deepsnow,
Bu başlığın daha hareketli olması gerekmiyor mu?
Sistemin içindeyiz. Tamam henüz tatmin olmadık ama daha yeni başlıyoruz. Bu arada Serkan beyi yıllardır tanıyorum. Tanıyorum derken yüz yüze değil malum siteden beri yorumlarını takip ediyorum. Üslubundan bazı çıkarımlar yapabiliyorum artık. Çıkarımım doğru mu Serkan bey bilmiyorum ama bu sistem efsane potansiyeli barındırmıyor sanırım. Sadece sizin yorumlarınızdan hissettiklerimi söylüyorum. Haa örtü olmayacak değil yanlış anlamayın. Efsanevi bir beklentiye girmememiz gerekiyor gibi geldi bana. Neyse önümüzdeki birkaç gün içinde herşey netlik kazanacak. Allah gönlümüze göre versin.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, snow41, snowpiercer, SnowPoyraz, Snowsedat,
Efsane beklemiyordum ama potansiyeli olan bir sistem görünüyordu.
Sistem henüz geçmiş gitmiş değil hala potansiyeli var. Efsane olsa ben böyle susar mıydım. Yangın yeriydi buralar..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, caner, Deepsnow, Ekrem14, Emreitsa,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 47 Ziyaretçi |