| |
Neredeyse 5 yıl bekledik ama son saatler geçmek bilmiyor sanki.
Yalnız beklenti çok büyük. Allah hayırlısıyla gönlümüze göre versin.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, Umutkaraman, volkan34tr, Xooner
Enka sayfasında sıcaklık 10,7 derece; dew point 6,5 ... muhtemelen 1 saat sonra bu rakamlar kademe kademe düşmeye başlayacak.....
4 ocak 2002 sistemi de cuma günü idi. Hadi bakalım. Saatleri sayıyoruz artık. Özellikle pazartesi günkü yağış mükemmel görünüyor.
Metreler hazır mı beyler gömmeye geliyor boyu 150 ve altında olanlar sokağa çıkmasın sonra aramak zorunda kalmayalım
Ben beklentiyi çok yükseltmiyorum ki hayal kırıklığı olmasın. Ama 3.perde diyeceğimiz pazar gecesi pazartesi günü oluşacak mezasiklon mu nedir o istanbulu vurursa harika olacağı kesin gibi. Zaten şubat 2. Haftaya kadar en az sistemler gelecek o yüzden ben sevinçliyim
Geliyor gelmekte olan rahmet bereket beyaz güzellik gönlümün sultanı kar kış tipi RABBİM memleket İMİZİ bu kuraklık tan kurtuluruz inşallah herkes in CUMA sı mübarek olsun herkes e bu COVİT 19 DAN her türlü bela felaket ten korusun amin amiiiin
Bütün aile covid 5 gün öncede bana bulaştı koku ve tat gitti cam kenarında izliycez artık
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 15 Ziyaretçi |