Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan abim bize açık ol lütfen üzülmeyelim falan diye söylemiyorsan kırılırım bak bittiyse söyle lütfen biz de ya nasip deyip önümüzdeki kışlara bakalım :/

Ben umutluyum Serkan bey.. serseri mayın gibi gezinen soğuklar bize gelecek ve efsaneyle kapatıcaz sezonu Smile

(Son Düzenleme: 02-14-2018, 06:04 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-14-2018, 05:51 PM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim bize açık ol lütfen üzülmeyelim falan diye söylemiyorsan kırılırım bak bittiyse söyle lütfen biz de ya nasip deyip önümüzdeki kışlara bakalım :/

Olurmu öyle şey. mevcut görüntüyü yorumladım sadece.
Kış tamamen bittiğinde ilan edeceğiZ buradan. Smile Mart ayını yabana atamayız.  

(02-14-2018, 05:57 PM)Snowhits Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben umutluyum Serkan bey.. serseri mayın gibi gezinen soğuklar bize gelecek ve efsaneyle kapatıcaz sezonu Smile

Bende umutluyum. thumbsup

Bence Serkan hoca fazlaca temkinli gibi.
Totem yapıyor sanki . Wink

Öncelikle yeni forum hayırlı olsun.Öbür tarafta (adı lazım değil) ,umityakan nicki ile vardım .Ama son zamanlar da iş iyice çığrından çıktı.Burada doğru insanlarla olmak ve okumayı beklediğimiz,istediğimiz mesajları okumak huzur veriyor insana.Herkese mutlu olabileceğimiz,yerdeki karları kütür kütür ezebileceğimiz günler dilerim Smile

(Son Düzenleme: 02-15-2018, 12:03 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Dediğiniz gibi ismini bile anmak bizlere hakarettir malum sitenin .yerin dibine batsïn seviyesizler.

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Aynı duyguları,hisleri paylaştığımız için bir aradayız zaten.
O Yüzden geçmişi bırakın artık. Biz önümüze bakacağız. Kim ne yapıyorsa yapsın bizi ilgilendirmiyor artık.

Bakın önümüzde kritik bir kaç gün var iyi takip etmeliyiz bu sistemi.

(02-14-2018, 11:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Aynı duyguları,hisleri paylaştığımız için bir aradayız zaten.
O Yüzden geçmişi bırakın artık. Biz önümüze bakacağız. Kim ne yapıyorsa yapsın bizi ilgilendirmiyor artık.

Bakın önümüzde kritik bir kaç gün var iyi takip etmeliyiz bu sistemi.

Haklïsınïz bizler kar sevdalïsïyız.konumuz da bu olmalı sizden gūzel haberler bekliyoruz inşallah.

Serkan bey bu hafta sonu sistemiyle ilgili biraz bilgi vercektiniz unuttumıyım dedim 
Sistem falan kalmamış pardon Smile

(Son Düzenleme: 02-15-2018, 12:43 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-15-2018, 12:09 AM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu hafta sonu sistemiyle ilgili biraz bilgi vercektiniz unuttumıyım dedim 
Sistem falan kalmamış pardon Smile

Kalmamış mı? doğrudur.

O Zaman objektif bir tahmin yapayım.

Ay sonunda beklenilen sistem; Özellikle  ingiltere'de ağır kar yağışları bırakacak.donacaklar. Shok
Almanya ve Fransa'nın sadece kuzey kesimleri etkilenecek.

Türkiye mi? bize ekmek çıkmayacak.
Maalesef böyle olacak "Dost Acı Söyler"

Kimseyi boşuna ümitlendirmeye gerek yok.

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, KardanadamEmin, pcz2013, sirgalton, тaяaηтυℓa, 70 Ziyaretçi