| |
(01-20-2022, 12:17 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2022, 12:05 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-19-2022, 10:37 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen sene son anda dönen sisteme benzemez inşallah.Ecmwf nedense hiç güven vermiyor bana. Dostum bugün bolu dağında 4 saat mahsur kaldıktan sonra bıktık artık dedim. Ama istanbula adım attığım an keşke yağsa diye heyecanlandım.
Hayırlı geceler herkese bazı sitelerde ve bizim içimizde ahvah yapan model böyle çıktı tüh sistem kaçtı velveleye verenler var arkadaşlar BU işin piri model okumayı bilen Serkan bey kardeşim çok güzel açıklamış kar kış tipi geliyor diye ben deniz aciz kendi hacmi le baktığım 8 tane model bu işi bilen kişilerin verilerini inceledim cuma akşamı na kalmadan cephe ile beraber geliyor kuzey den Romanya Bulgaristan hattı ile yağış çakışıp kısa sürede kar a çeviriyor soğuk hava okadar güçlü ve blokaj olup batı Karadeniz gidip yeniden dönüp İstanbul ve Marmara yı vuruyor oradan ege ye inip yeniden cephe Karadeniz ve Marmara ya da çıkıp bol kar bırakıyor YANİ KISACASI BLOKAJ OLUP MARMARA BATI KARADENİZ ÜZERE NE BOL KAR BIRAKIYOR 10 GÜN DURUM BU DAHA DEK LER SÖYLEMEDİM BİLE Bünyamin sürmeli gibi temkinli yorum yapan kişi bile hazırlık lı olun ok yoğun olacak dedi biraz uzun oldu site yönetimin den özür dilerim hayırlı geceler
Beğenenler:
• AZOR, Bir Dost, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı, metzelder,
Beğenenler:
• Emirsiyahbeyaz, Emre10, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mirhan,
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Emirsiyahbeyaz, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, konuralp, REALSHADOW, Snowsedat,
Arkadaşlar bence yaşayacağınız o muhteşem günleri telefonlara kaydetmeyin. telefonlar giderse o videolar ve fotoğraflar da gider. bence siz onları benim gibi buluta yükleyin ki yarın torunlarınıza gösterme imkanınız olsun.Allah nazardan saklasın muhteşem görünüyor 210 saate kadar.
Öncelikle Geçen sene uzun soluklu sistemi bilen serkan hocama tekrar teşekkürler. 63 cm ölçtüm burda.
Egerki İstanbul için bu sistemde cm değil metre konuşuluyorsa biz mahsur kaldık demektir ![]() Kar sevdalısiyiz. Önümüzdeki hafta üç gün izin aldım. Cumartesi Güzergah önce Ümraniye ordan bayrampasa sonra soğanlı ve dönüş gebze Pazar günü Adapazarı. Hadi bakalım bana kolay gelsin. Kışlık lastikler hazır. Herkesin emeklerine sağlık. Heyecanla bekliyoruz ailecek. Öncelikle pozitif yorum yapanları ve sinerji yaratıp beni mutlu kılanları sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bu forumu gercekten seviyorum. Iyiki varsınız.
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, Bir Dost, Captmehmet, Eroglu44, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, Mustafa Torun 0834, Nuray, Snowtime,
Gfs gece güncellemesi
Ne kötü ne iyi bir günceleme oldu ben beğendim 258 saatte kadar toplam kar
Beğenenler:
• adakar, Alaska, Burak1980, Deepsnow, EJDER, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Karlı gün, kral, Mustafa Torun 0834, Nuray, REALSHADOW, SnowPoyraz, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |