| |
Çarşamba günü yağmur devam ederken soğuk hava ''sert'' poyrazla giriş yapacak, yağmur soğuma ile yüksek semtlerde kara çevirecek , akabinde yağış kesiliyor.
Yağış kesilince sistem kaçtı diye düşünmeyin. Perşembe günü için şartlar çok daha uygun, yağış sorunu var ama karın yerde tutunması için ve yağan karın yapışması için daha müsait. 14ü gece çok güzel kar yağışarı görebiliriz. Ocak aynın 2ci yarısı genel görüntüsü çok daha olumlu. Kış tadında havalar ve kar ihtimalli günler olacak.
Sayfada biraz sessizlik var sanki,fırtına öncesi sessizlikmi bu yoksa benim gibi herkes pusuyamı yattı bekliyor
İnternet haberleri istanbul için kar yağışı uyarıları yapmaya başladılar,artık nefesler tutuldu beyaz asaletin toprakla buluşmasına çook az kaldı
2022 ilk sistemi 6-10 Ocak sistemine benzer bir giriş yapacak gibi görünüyor. Yağmur yağarken aniden kara çevirecek gibi. O zaman ters köşe olanların bir kez daha ve çok daha şiddetli bir şekilde ters köşe olmalarını diliyor ve bekliyorum
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980,
Gece yazdık o kadar birkaç 100 km batılaması mümkündür diye.
Sabah güncellemesi güzel bir güncellemedir. Bu sistemin bu şekilde batılı gelmesi durumunda tek problemi avrupa yakasını coşturacak anadoluya bekleneni vermeyip avcunu yalatacak olmasıdır. Anadolu da kar alır ama bu tabloda Avrupa kadar alamaz ki bu korkumdan bilmem kaç sayfa önce bahsettim. Ull'deki kör nokta yine de direk üzerimizde kalmıyor ve güneyimize iner inmez deklerin haricinde böyle bir tabloda yeni kütleler oluşturacaktır. Radarda çift yönlü akan kütleler görürseniz bu sistemde şaşırmayınız. Diyagramlardaki z500 ortalaması ULL'nin merkezinin bu kadar dibimize sokulmayacağını gösteriyor. Ama daha doğulu ama daha batılı geçmesi muhtemel.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mirhan, SinemSahin, Snowsedat, Xooner
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Oflumevlütt, SinemSahin, Snowsedat,
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kardelisi, kral, Oflumevlütt, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat,
(01-07-2022, 05:06 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2022, 03:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 Ocak öğle saatlerine doğru aşırı kuvvetli Kar yağışı tüm İstanbul'u saracaktır.Serkan bey böyle bir haber verdiyse bu habere heyecanlanılır işte ![]() Ben serkan beyin yazdığını tanırım.
Şu an kestirmek zor ama Marmara bölgesinin doğusunda kısa süreli 6 saat kadar kar fırtınası hadisesi yaşanabilir.ama yer belli değil
Beğenenler:
• Burak1980, burakrpc, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, snowsnow2021
Yukardan gelen sistemle birleşti İstanbul'un yükseklerinde halennkar yağışı devam ediyor 4 gününde
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| sirgalton, 40 Ziyaretçi |