| |
Dansöz konsamanzrist gfs adam gibi tahmin yap dünya nın eniyi bilgisayar ları akıllı zekası verem etti merhaba fıtık olduk
İstanbul sürprizleri sever.
Kardanadamemin üstat dün demişti no panik ben çekirdek çıtlatıyorum. Üstadların vardır bir bildiği. Eskiden sisteme 2~3 gün kala nasıl etkileneceğimizi üstatlar söylerdi ayrıntılı. Demekki modeller okadar karışık çıktılar veriyorki tahmin etmek zor evet ama yine kaba taslak fikirlerini sunabilirler. Snowserkan ve Kardanadamemin üstad bugün öncü sistem için ayrıntılı bir tahmin yapacaklarını umuyorum.
Arkadaşlar siz neyin derdindesiniz? Haftalardır söylenenler söylendi, yazılanlar yazıldı, çizilenler çizildi..Artık olacakları beklemek için gerisayımdayız, yok doğuladı, yok batıladı, bırakın bu işleri..Her kafadan bir ses çıkmasın..Son kez söylüyorum, çarşambadan itibaren gerçek KIŞ şartları dalgalar halinde Şubat ilk haftasına kadar sürecek..Çok güzel şanına yakışacak bir Ocak ayı yaşanacak, bırakın biryere varmayan gereksiz polemikleri...Bol bol sahlep, çay, kahve depolayın..Bu modeller size hiçmi birşey söylemiyor..Yağış durumlarını takmayın, bu kadar soğuklar illaki alçak basınçların doğmasına sebebiyet verecektir..Olmadı DEK mekanizmaları devreye girecektir..Siz iyisimi bizi izlemeye devam edin..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, kral, mehmet karsever, Oflumevlütt, snowözgür, snowsnow2021, volkan34tr
Kardanadamemin abi Azor sabah sabah moralimizi bozdu
Merak ettiğim nokta dek yağışı olacakmı?Yani varmı öyle bir ihtimal?
(01-10-2022, 09:26 AM)Oflumevlütt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadamemin abi Azor sabah sabah moralimizi bozdu Erdoğan KARdeş sadece verileri yorumlamış, veriler aynen onun dediği gibi...Daha vade var, çok şeyler değişir, ama KAR yağacağı ALLAH'ın izniyle bu saatten sonra değişmez, rahat ol..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Dervis, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, kral, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Dervis, Eray, Hasan_iSTANBUL, kral, kuzey1352, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat, Yıldızı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 33 Ziyaretçi |