Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Şahsî totemim İstanbul için tuttu ve Aralık ayında İstanbul geneli büyük bir sistem ve büyük bir kar yağışı almadı. İstanbul, Aralık ayında büyük kar yağışları almadığı zaman Ocak ve Şubat aylarında güzel kar yağışları aldı. Yine alacaktır. Gel ve ülkenin şu zor günlerinde, insanların mutsuz olduğu şu günlerde yüzümüzü biraz güldür ve bizi morallendir
Ski
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, SinemSahin

Sistem çok hızlı giriş yapacağa benziyor 5-8 saat içinde 9 derece birden düşmesi olası bir olay olacak.

(Son Düzenleme: 01-08-2022, 03:38 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gefs kontrol efsane yağışlar ve dekler vermiş İstanbul'un batısı 70 doğusu 50 cm olur demişş ama mişşş Big Grin
Sistem tamda sevdiğim yerden konum alıyor
resim
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Eray, kral, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat

resim

Günün son diyagramı ve son mermi    ates Amma velakin daha çok mermimiz var atılacak inşallah  thumbsup

Günaydın karsevdalı dostlar herzamanki gibi uyanır uyanmaz siteye giren ilk kişilerdenim.
Şimdiden heyecan bastı beni kahvaltı yapmadan siteye girdim son gelişmeleri okuyorum.
Ve bugün'de çok güzel haberler alırız inşAllah... thumbsup

(Son Düzenleme: 01-08-2022, 07:48 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Nasreddin hocanın bir hikayesi vardıya kazan doğurdu bizim sitemde doğurdu Big Grin
Gfs sabah güncellemesi
İlk sistem
resim
İkinci sistem 1 gün sonra bu sistemi takip lazımresim

arkadaşlar ağzınızdan bal damlıyor .insallah tahmınler tutarda coşarız sıte olarak.tutmasada takip etmeye devam..herkesin emeğine sağlık.

Günaydın üstatlar sabahın köründe ilk gözümü açtığımda sistem nasıl ilerliyor güncellemeler ne durumda diye merakedip durdum bu nasıl bir çılgınlık manyaklıktır yahu

Selamünaleykum, hayırlı sabahlar KARSEVERLER..Gerisayım sürüyor..Çarşamba öğleye doğru İstanbul için iftar vakti.
KAR oruçlarımızı ALLAH'ın izniyle açacağız.Verilerimiz giderek şekilleniyor ve dahada güzelleşecek..Gerçekden Ocak ayına yakışacak günler bizleri bekliyor..12 -15 Ocak arası öncelikli olarak öncü diye nitelendirdiğim sistemimiz vuracak ve kıyılar, köşeler dahil bir keyif yaşıyacağız, ardından bir veya birkaç günlük toparlanmadan sonra ayın 16 -17 sinden itibaren yeniden Kamikaze sistemi BULDOZER SİBİRYA ülkemizi vuracak, işte bu vuruş bizim hep beklediğimiz asıl tam isabet diye nitelendirebileceğimiz türden olacakki, bunun lezzetini unutmamız zor olacak derkenn...Ayın 24 ünden sonra.....Eeee sonra ne olacak diyeceksiniz, ya sonrası evet 24 ünden sonrası varya....Sonrası sonra... eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

fotoğraf paylaşma

resim

resim

Ooo arkasıda varmış sabah güncelleme yaparken uyuyup kalmışım Big Grin

Sabah güncellemesi

Maşallah akıyor mübarek
resim

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 56 Ziyaretçi