| |
Şahsî totemim İstanbul için tuttu ve Aralık ayında İstanbul geneli büyük bir sistem ve büyük bir kar yağışı almadı. İstanbul, Aralık ayında büyük kar yağışları almadığı zaman Ocak ve Şubat aylarında güzel kar yağışları aldı. Yine alacaktır. Gel ve ülkenin şu zor günlerinde, insanların mutsuz olduğu şu günlerde yüzümüzü biraz güldür ve bizi morallendir
Sistem çok hızlı giriş yapacağa benziyor 5-8 saat içinde 9 derece birden düşmesi olası bir olay olacak.
Beğenenler:
• Burak1980, Eray, kral, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, Snowsedat, snowsnow2021
Beğenenler:
• AZOR, bokers36, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr
Günaydın karsevdalı dostlar herzamanki gibi uyanır uyanmaz siteye giren ilk kişilerdenim.
Şimdiden heyecan bastı beni kahvaltı yapmadan siteye girdim son gelişmeleri okuyorum. Ve bugün'de çok güzel haberler alırız inşAllah...
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, snowserkan, snowsnow2021,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
arkadaşlar ağzınızdan bal damlıyor .insallah tahmınler tutarda coşarız sıte olarak.tutmasada takip etmeye devam..herkesin emeğine sağlık.
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime,
Günaydın üstatlar sabahın köründe ilk gözümü açtığımda sistem nasıl ilerliyor güncellemeler ne durumda diye merakedip durdum bu nasıl bir çılgınlık manyaklıktır yahu
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, snowserkan, snowsnow2021, Snowtime, volkan34tr
Selamünaleykum, hayırlı sabahlar KARSEVERLER..Gerisayım sürüyor..Çarşamba öğleye doğru İstanbul için iftar vakti.
KAR oruçlarımızı ALLAH'ın izniyle açacağız.Verilerimiz giderek şekilleniyor ve dahada güzelleşecek..Gerçekden Ocak ayına yakışacak günler bizleri bekliyor..12 -15 Ocak arası öncelikli olarak öncü diye nitelendirdiğim sistemimiz vuracak ve kıyılar, köşeler dahil bir keyif yaşıyacağız, ardından bir veya birkaç günlük toparlanmadan sonra ayın 16 -17 sinden itibaren yeniden Kamikaze sistemi BULDOZER SİBİRYA ülkemizi vuracak, işte bu vuruş bizim hep beklediğimiz asıl tam isabet diye nitelendirebileceğimiz türden olacakki, bunun lezzetini unutmamız zor olacak derkenn...Ayın 24 ünden sonra.....Eeee sonra ne olacak diyeceksiniz, ya sonrası evet 24 ünden sonrası varya....Sonrası sonra... ![]() ![]() fotoğraf paylaşma ![]()
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat, snowserkan, snowsnow2021, Snowtime, volkan34tr
Ooo arkasıda varmış sabah güncelleme yaparken uyuyup kalmışım
Sabah güncellemesi Maşallah akıyor mübarek
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 56 Ziyaretçi |

Amma velakin daha çok mermimiz var atılacak inşallah