| |
Herkese merhaba. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın lütfen. Günlük telaşlardan ancak gelebildim.
2016 Aralık ayına çok benzer bir Aralık ayı yaşıyoruz. Konya'daki kar da, blokaj olmaması hariç, bu benzerliği iyice artırmış durumda. Böyle bir Aralık sonrası 6-10 Ocak sistemi yaşamıştık. Ben benzer bir sistemi muhtemel görüyorum. Serkan Bey de yılbaşı sistemi başlığında benzer şeyler söylüyor sanki Aralık ayına kadar karalar bağlayan ben üç haftadır "bu kış olacak inşallah" modundayım. İnşallah hayattaki tüm olumsuzluklara ilaç olacak bir kış bizimle olsun.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Olyosmanli, scream, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan
Hoş geldin Soner..
Bu saatlerde soğuk cephe geçişi İstanbul'u sıyırarak Batı Karadeniz'e doğru kıvrılacak. Geçişi sırasında bulutlanma artacak ve cepheye en yakın bölgelerde yağış oluşabilecek ![]() Cephe önünde bulutlanmanın arttığı alan uydudan da görülebiliyor..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Oflumevlütt, scream, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, Xooner
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow,
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Deepsnow,
Trabzon için 2 günlük özet alabilirmiyim reisler 400 rakım ve sahil şeridi için rica etsem
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 57 Ziyaretçi |