| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserap, volkan34tr
Hayırdır? Bakıyorum sitede eski heyecanlar, ilgi ve alâka kalmamış..Ne o herkes KIŞI bitirdide bizimmi haberimiz yok..Eğer öyleyse bizde burda boşuna kürek çekmeyelim..Güneşi gören baharı getirmiş gibi görünüyor..Böyle ilgisizlik sürecekse bizimde boşuna emek sarfetmemizinde gereği yok herhalde diye düşünüyorum..Oysa Martta yaşanacak daha çok güzel seyler vardı..Herkes bahar için çok erken havaya girmiş bence,benden uyarması, demedi demeyin sonra....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kadriyeuygun, Kutup Rüzgârı, macet1981, Mertoni, mirhan, Primavera, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserap, volkan34tr
Yukarıda ciddi soğuklar var.. Azor nerede yükselen bir Azor soğukları üzerimize indirir.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Evren, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Siz bu yalancı Bahara inanmayın.
Mart ayı bu kalleş Sağ gösterip sol vurur bi bakmışın her yer kar
Selamlar KAR severler olarak pusudayız sessizlik ondandır haftaya cuma burası yine şenlenir üstadlar siz yeterki sistemi getirin biz herzaman sizi takipteyiz saygılar
Siz bırakın mevsimlere bölünmüş ayları
Doğanın takvimine bakın. Mart bu en uzun aydır benim için Bi bakmışın kışa başlangıçtir Güneşe aldanmayın
(02-27-2021, 04:32 PM)Abdullahkara61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reis bugrafikte kar yağışının olup olmadığını nasıl anlıyoruz Kar ikonları hariç @KardanadamEminBu diyagramdaki çizgilerdeki eğriler, inişler ısı düşmesini, aşağıdan yukari çizgilerde yağış durumları, 850 hpa ve 500 hpa sıcaklık değerlerini veriyor.herbir çizgide senaryolar mevcut, sıcak senaryolar çizgiler yükseldikçe, soğuk senaryolar aşağı inen izobar çizgilerinde gösterirler olasılıkları..KAR olasılıkları genelde 850 hpada - 5, 6 dan, rüzgar yönü Karayel olmak kaydiyla, 500 hpada -25,- 30 lar bazen yeterli olabiliyor, tabiiki yerseviye sıcaklıklarıda, 2m sıcaklıklarıda sonuçlarda önem arzeder..Poyrazlı rüzgârlarda 850 hpada enaz - 8, - 10, - 12 ler ve 500 hpada - 35 ler 40 lar gerekebilir....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Oflumevlütt, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 16 Ziyaretçi |