Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-20-2021, 03:47 PM, Düzenleyen: snow41.)

@KardanadamEmin bey ay basi sisteminde beraberiz bende umutluyum 24 - 25 biraz supheli mgm ye gore bu hafta sicakliklar 8 - 10 derecelerde yagis yok gosteriyor tabiki degisimlere acik sekilde

Bu arada gebzede halen kuzey taraftaki kaldirimlarda ve yol kenarinda birikinti karlar var gunes gormeyen yerlerde halen gormek mumkun

Erdoğancım ( Azor) bence hala 26 şubat çok ilginç duruyor...Bak diyagramlarda soğuk senaryolarda artış var.. thumbsup 
resim

Nisan ayına kadar sistemler silsilesi gelse of yine mi demem. Kar'ı o derece severim. Hatta geçen yıl sanırım ABD Denver'da bir gün önce yaz yaşanırken bir gün sonra kutuptan sarkan bir soğuk havayla sıcaklıklar 1-2 derecelere düşmüş ve kar yağmıştı. Ardından tekrar yaz gelmişti Smile . Böyle bir olay keşke ülkemizde de yaşansa arada bir.(yaşlılarım Haziran'da kar yağdığını anlatırlardı demek ki geçmişte olmuş aynı durumlar) Hiç değilse beyaz sevgili arada bir kendini göstermiş olur yollarını 8-9 ay gözlememiş olurduk. Ayrıca hava sıcaklıkları da hava açmasına rağmen fazla yükselemiyor. Bu dönemde gelecek soğuk veya soğuklarda yeni karlar almamız yüksek ihtimal. Allah'ın izniyle daha kar göreceğiz bu sezonda. Smile Tongue

(Son Düzenleme: 02-20-2021, 05:36 PM, Düzenleyen: snow41.)

https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-d...rm-6436571

resim

Mgm Martin 15 inden itibaren sicak hava veriyor normaller uzeri diyor
  Beğenenler:
  • adakar, SnowPoyraz

Bizim sistemi 1 ay önceden bildiniz ve  uzun soluklu olacak dediniz ve buraya gerçekten 8 gun kar yagdi . Bir kac kez kar kureme araci cagirdik şirkete  yani güzel kar oldu burda . Adıma teşekkür ediyorum sizlere.  

Amerikanin Teksas eyaletinin felaketini onceden bilemediler. 

Teksas eyaleti sıcak ve ılıman bir iklime sahip .Kar ve soğuk -20 derecelerden bahsediliyor. 

Ve düşünün halkın böyle bir mevsimde giyecek kıyafeti yokmuş. 

Elektrik yok. Su boruları donmuş temiz su sıkıntısı var. Marketler yagmalanmis Gida sıkıntısı var. Zor günler yasaniyormus orda .

Bu iklim değişikliğine örnek mi dir yoksa sadece lokasyon olarak yaşanmış extrem bir durum mudur?

Serkan Bey'in bahsetmiş olduğu Atlantik terselmesinin bir sonucu.

90'larin sonundan beridir ABD soğuk tarafta, Avrupa ve biz ılık taraftayız.

2020'lerin sonlarına doğru tekrar normale dönmesinin beklendiğini belirtmişti Serkan Bey.

Eğer bulabilirsem tekrar buraya ekleyeyim, zira çok önemli ve dikkat çekici bir yazıydı.

@Xooner evet o yaziyi bende hatirliyorum 2020 den sonra kislarimiz eskisi gibi olmayacak daha karli kislar yasayacagiz diye ve aciklamasinida yapmistiki iste kanitida birkac gun once yasadigimiz sistem de yagan kar
  Beğenenler:
  • Captmehmet, konuralp, SnowPoyraz, Xooner

Beğenenler:
  • AZOR, SnowPoyraz, Snowsedat, themuslim

Beğenenler:
  • adakar, konuralp, SnowPoyraz, Snowsedat

Kar'a doymak olmaz. Çok güzel bir sistem geride kaldı. Günüme bu forumda başlayıp yine bu forumda bitiriyorum.  Başta @snowserkan olmak üzere tüm tahmincilerimize emekleri ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu sistem ve bir önceki sistemde İstanbul'un çeşitli yerlerinde çektiğim videolardan bir klip olusturdum. Her günü her dakikasini dolu dolu yaşadım. Ah be ne güzeldi, yine olsa diyeceksiniz Smile

Hepinize iyi seyirler dostlar.

Video için: https://youtu.be/CkKJ_IS5pYs

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 26 Ziyaretçi