Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Avrupa yakasında etkisi zamanla azalacaktır şanslı kısım Anadolu yakasından bartına olan kısım  en çok Zonguldak Sakarya'nın kuzey kesimleri
Not: Dek tam bir bilmecedir hangi sene hatırlamıyorum o zamanlarda radar yeni açılmış her şey yolunda en az 1 buçuk gün daha sürmesini bekliyoruz birden puf oldu yukardan akan dekler pamuk şekeri gibi eridi o zamanlar malum site vardı ama ne küfürler feryat figan hiç kimse ne olduğunu anlamadı

(02-17-2021, 12:29 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakasında etkisi zamanla azalacaktır şanslı kısım Anadolu yakasından bartına olan kısım  en çok Zonguldak Sakarya'nın kuzey kesimleri
Not: Dek tam bir bilmecedir hangi sene hatırlamıyorum o zamanlarda radar yeni açılmış her şey yolunda en az 1 buçuk gün daha sürmesini bekliyoruz birden puf oldu yukardan akan dekler pamuk şekeri gibi eridi o zamanlar malum site vardı ama ne küfürler feryat figan hiç kimse ne olduğunu anlamadı

Valla sürekli radara bakıyorum ama hep Avrupa yakası ve Gebze ağırlıklı vuruyor biz fermuar gibi arada kalıyoruz, bence bu oluşumlar bizi etkilemez sabah kalkıp göreceğiz neler olacak herkese iyi geceler beklemenin bir anlamı kalmadı benim için Sad
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

1 günden beri o bölgede süren yağışlar özellikle terkos gölü civarında etkili oldu bakalım su seviyesi ne kadar artacak

(Son Düzenleme: 02-17-2021, 01:10 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Fatih'te kar yok mu 15-20 cm
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-17-2021, 01:10 AM)
Profilinize il , ilçe girin lutfen.

Tuzla ve Gebze'deki yağıştan biraz nasiplenelim.

Pendik Aydos çevresi kar ve tipi mevcut.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Sultanbeyli de çok şiddetli tipi var maşallah. Yollar gene beyazladı. Yani
resim

Heryer beyazladi Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-17-2021, 01:21 AM, Düzenleyen: myrex.)

(02-11-2021, 09:17 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @myrex  senin tahminini burada saklı tutacağız.
Şimdi sen tahminini yaptın ve beklemede kaalacaksın.

Zamanı geldiğinde dönüp değerlendireceğiz..
Sezar'ın hakkı sezar'a derler ya.

İyi veya kötü karşılığını muhakkak alacaksın..Smile

17 Şubat oldu maalesef bölgem adına 0 cm birikinti ile sistemi bitirdik; tam airgram'ın öngördüğü şekilde geçti sistem 0 derecenin altına hiç inmedi yağan yağışlar araba üzerinde çimlerde bir kaç saatlik birikinti yaptı sonunda cıvıyarak eridi.

Beni trollük ile suçlayanlar varkan Serkan hocamın adaletli yaklaşımı ile en azından üzerime atılan troll yaftalarını bir süre bertaraf edebilmiş olduk.

Bana göre bu sistemin kazananı yeni şeyler öğrenebilenler ki ben Serkan hoca'dan yine bu sisteme ait bazı şeyler öğrenerek bilgimin üzerine bilgi katarak ilerleyebilmiş oldum; bir sonraki sistemde yine bölgem adına 0 cm birikinti görürsem bunu söyleyeceğim umarım bu kez bazı kişiler tarafından trol denmek yerine biraz daha saygı ile karşılanabilirim Smile

Serkan hoca'ya tekrar bilgilerini bizimle paylaştığı uğraştığı için teşekkür ederim.

sevgilerimle.

İşin içinde dek oldumu piyango kime çıkarsa.
Deklerin karektaris özelliğimidir nedir hemen hemen her sistemde beylikdüzü büyükcekmece hadımköy çatalca ve yakındaki lokasyonunu kaymağı yiyor.bu bölgeden sonra boğaz hattı ile kuzey içkesimler.Avrupa yakası güney sahilleri en az etkilenen yerlerden.İstisnai durumlar hariç.
Nasip buymuş en azındandan konumumda 4 yıl sonra 7-8 cm kar gördük.
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

(02-17-2021, 01:33 AM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşin içinde dek oldumu piyango kime çıkarsa.
Deklerin karektaris özelliğimidir nedir hemen hemen her sistemde beylikdüzü büyükcekmece hadımköy çatalca ve yakındaki lokasyonunu kaymağı yiyor.bu bölgeden sonra boğaz hattı ile kuzey içkesimler.Avrupa yakası güney sahilleri en az etkilenen yerlerden.İstisnai durumlar hariç.
Nasip buymuş en azındandan konumumda 4 yıl sonra 7-8 cm kar gördük.

Ben senin konumda neredeyse en az 30 yıl yaşadım.

Şimdi ise dört yıldır yeni konumumdayım.

2017 yi Güngören de yaşadım,

2021 i Pendik'te yaşıyorum.

Bemim konumda sistem 2017 yi geçti sayılır.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KMA76, Özgür, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
52 Ziyaretçi