Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Dışardan bir baksa tarantula yı ılıkçı, ısı adacı burç sanar Wink
El birliği ile tarantula yı Erzurum a taşıyoruz, haydi forum.
  Beğenenler:
  • OMgrbz

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 03:58 PM, Düzenleyen: jacobsss.)

Ull saat kaçta gelecek Serkan bey.
süpheci

resim

Hepsi eridi gitti ?

Eğer ull gelecekse, dekler avrupa yakasının, ull anadolu yakasının olsun. 2017’de Kartal, Pendik tarafı yine sistemin ilk yarısında sıkıntı yaşarken Serkan Bey’in duyurduğu ull akşam anadolu yakasına giriş yapmış, sabaha kadar sürekli ve etkili kar yağdırarak boğaz çevresi ve avrupa yakası ile farkı kapamıştı.

Serkan Bey karadeniz’in kuzeyinde bir ull’ye ve güneye hareketine işaret etti ama kesin bize gelecek demedi. En azından ben öyle anlamadım. Eğer öyleyse gece yine şenlik var demektir. Sabaha güzel uyanabiliriz.

@Snow Gökhan maalesef olmaz biz ull 'ye de göz diktik vermeyiz o da bizim Big Grin avrupa yakasına gelsin Smile

Hem @тaяaηтυℓa ya hediye olur birazda o kar görsün yoksa Fatihi yıkacak sinirden Big Grin
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Snow Gökhan, snowsnow2021

resim

resim

Kar bulutunun gelişi. Bugün ilk defa Adalar bile beyazladı.
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Neta, Primavera

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 04:23 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Rafael denen terbiyesiz Serkanıma laf söyleyenin dilini kopartırım zaten kar yağmamış sinirim tepemde canımı sıkma. Bir de senle uğraşmayayım akşam akşam. Hem cezalı hem yorum yapmış.
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:23 PM)
Yorumu yaptığı an icabına bakıldı Ahmet bey merak etmeyin.
  Beğenenler:
  • ali, hacimurat, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, kral, volkan34tr

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 04:21 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Ya bu şerefsizler bir bitmiyor arkadaş bu ne adilik ne karaktersizliktir bir insan bu kadar kahpe olabilirmi.
Şimdiye kadar böyle bir tavır hayatımda takınmadım ama insanın boğazına değil tepesine kadar getirdiler
yazıktır günahtır bari emek harcayan insanlara bunu yapmayın adi serefsizler.. Undecided Undecided
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:21 PM)
Bu yazıyı buraya yazdım sabrım taştı, hepinizin affına sığınıyorum bu cümlelerden dolayı.. Sad

Ull ne zaman gelcek @snowserkan forumca bu soruya cecap aranıyor.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 24 Ziyaretçi