| |
@snowserkan Hocam Ull konusun da bilgi verebilir misiniz. Tepki olarak gerçekleştiğini biliyorum çok da bilgim yok. Bugün faydalanma şansımız var mı ?
İsteyen takip edebilir.
Paylaştığım görselleri isteyen istediği gibi paylaşsın no problem. Bir beklentim bulunmamaktadır..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, angelusoO, Atmosferikl6, Burak1980, Canberk, Canelif, DeMo, Emreakc1, Erol Bıldırcın, Evren, Fevzi, Ftherdem, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KarAdam53, KardanadamEmin, KMA76, kral, Memoli86, Mturi, Peugeot, Primavera, scream, snow41, SnowKaan, SnowPoyraz, volkan34tr, Yavuz sultan selim
(02-16-2021, 03:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsteyen takip edebilir. Üstad @snowserkan. Bu ull karadan çıkma ihtimali var mı Böyle bişey olursa kar kasırgası adı verilebilir mi?
O Ull de gelsin de tüm İstanbul nasiplensin inşallah. Dört gözle bekliyoruz.
Ull ne zaman gelecek akşam saatlerimi yoksa gece vaktimi ? Cevap verirseniz sevinirim çok merak ediyorum :)
Beni delirtmek mi istiyorsunuz Gebze 50 cm devirmiş ben burda 0.0000000000001 cm görmüşüm. Tahmin mahmin yok size. Serkan şu Ull Fatihe insin bari yoksa sıyırcam kafayı. O ull inmez bana imkanı yok. Gebze Sebze tarafına kayar gudubet semt.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, snow41, тaяaηтυℓa, 72 Ziyaretçi |